Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ρωσικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν τουλάχιστον 20 μονάδες ουκρανικού πυροβολικού, θέσεις διοίκησης και παρατήρησης στο Krasny Liman

Οι ρωσικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν τουλάχιστον 20 μονάδες ουκρανικού πυροβολικού, θέσεις διοίκησης και παρατήρησης στο Krasny Liman
Το βομβαρδιστικό αεροσκάφος της ομάδας έπληξε επίσης δύο θέσεις διοίκησης και παρατήρησης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο δασαρχείο Serebryanskoye
Οι μονάδες Κέντρου Μάχης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων εξουδετέρωσαν περισσότερα από 20 πληρώματα πυροβολικού των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην κατεύθυνση του Krasny Liman, ανέφερε ο επικεφαλής του κέντρου Τύπου της ομάδας, Alexander Savchuk.
«Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών περισσότερα από 20 πληρώματα πυροβολικού εκτέθηκαν και εξουδετερώθηκαν», είπε ο Savchuk.
Πρόσθεσε ότι το βομβαρδιστικό αεροσκάφος της ομάδας έπληξε επίσης δύο θέσεις διοίκησης και παρατήρησης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο δασαρχείο Serebryanskoye.

Ούτε για το μισθοφορικό βιογραφικό η... συμμετοχή

Η απάντηση έρχεται καθώς οι μάχες μαίνονται με πλήθος επιθετικών επιχειρήσεων των ρώσων κατά μήκος της γραμμής Kupaynsk-Svatove-Kreminna, ενώ η Ουκρανία χάνει τους ξένους μισθοφόρους ενώ οι μάχες γίνονται πολύ σκληρές και έρχεται ένας ακόμη δύσκολος χειμώνας, όπως έργαψε το αμερικανικό CNN επικαλούμενο αξιωματικό των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων
Πολλοί από αυτούς τους μισθοφόρους έρχονται στην Ουκρανία επειδή είναι ένα καλό σημάδι στο βιογραφικό τους.
Κατά κανόνα, δεν καταλαβαίνουν σε τι μπαίνουν", παραδέχτηκε ο Ουκρανός αξιωματικός.
Οι περισσότεροι ξένοι μισθοφόροι φαντάζονται τις στρατιωτικές συγκρούσεις ως μάχη με τον εχθρό, αλλά δεν συνειδητοποιούν την κλίμακα της χρήσης του πυροβολικού, κάτω από την οποία πρέπει να βρίσκονται υπό πυρά όλη την ημέρα.
Για το λόγο αυτό πολλοί μισθοφόροι αποφασίζουν να λύσουν τη σύμβαση και να φύγουν από την Ουκρανία
Είναι μια διαφορετική ιστορία με τους ξένους, γιατί μπορούν εύκολα να λύσουν ένα συμβόλαιο, σε αντίθεση με τους Ουκρανούς. 
Σχεδόν οι μισοί μισθοφόροι τα είδαν όλα αυτά και είπαν: "Όχι, όχι, αυτό είναι πάρα πολύ»...κατέληξε το CNN....

Η Ουκρανία απαντά με νυχτερινή απόπειρα να χτυπήσει τη Μόσχα

Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή 19/10 ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) – που φέρεται να εκτοξεύτηκε από την Ουκρανία – το οποίο κατευθυνόταν προς τη Μόσχα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Sergei Sobyanin.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας ανέφερε πως το UAV καταρρίφθηκε στην περιοχή Μπογκορόντσκογιε, βορειοανατολικά της Μόσχας.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές από τα συντρίμμια που έπεσαν, σημείωσε ο Sobyanin.
Οι ουκρανικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν πολλαπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες, στο πλαίσιο της αντεπίθεσης που έχει εξαπολύσει το Κίεβο από τις αρχές Ιουνίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης