Τελευταία Νέα
Διεθνή

Davis (Αμερικάνος αντισυνταγματάρχης): Η Ρωσία θα νικήσει, δεν έχει τα προβλήματα της Ουκρανίας

Davis (Αμερικάνος αντισυνταγματάρχης): Η Ρωσία θα νικήσει, δεν έχει τα προβλήματα της Ουκρανίας
Για σοβαρή έλλειψη στρατιωτών στον ουκρανικό στρατό έκανε λόγο ο Daniel Davis
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως η Ρωσία θα είναι αυτή που κερδίσει τον πόλεμο με την Ουκρανία διατύπωσε ο απόστρατος Αμερικάνος αντισυνταγματάρχης Daniel Davis, υποστηρίζοντας πως η Ρωσία σε αντίθεση με την Ουκρανία δεν εξαρτάται πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά από τρίτες χώρες.
«Τον Σεπτέμβριο και στις αρχές αυτού του μήνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για βοήθεια στην Ουκρανία.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποσχέθηκε να μεταφέρει ένα εκατομμύριο οβίδες στην Ουκρανία, αλλά δεν θα καταφέρει να δώσει ούτε το ένα εκατοστό αυτών.
Η Ρωσία δεν έχει τέτοια προβλήματα.
Είναι αυτάρκης, δεν χρειάζεται να βασίζεται σε άλλες χώρες, στην πολιτική κατάσταση σε αυτές, όπως συμβαίνει με την Ουκρανία» ανέφερε στο κανάλι του στο Youtube ο Davis.
Επιπλέον, επισήμανε την πολύ σοβαρή έλλειψη προσωπικού στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, τονίζοντας ότι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που καθιστά αδύνατη τη νίκη για την Ουκρανία.
«Ανεξάρτητα από το πώς το βλέπει κανείς, το προσωπικό, η επιμελητεία, η ικανότητα συνέχισης των εχθροπραξιών, η πολιτική δύναμη - όλα είναι στο πλευρό της Ρωσίας» υποστήριξε ο Davis.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης