Τελευταία Νέα
Διεθνή

Yuriy Butusov (Censor.net): Ο Zelensky και ο Zaluzhny ντροπιάστηκαν από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις…

Yuriy Butusov (Censor.net): Ο Zelensky και ο Zaluzhny ντροπιάστηκαν από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις…
«Ο Πρόεδρος Zelensky, ο πρωθυπουργός Shmygal, ο Γενικός Διοικητής Zaluzhny και το Γενικό Επιτελείο μας θα πρέπει να μάθουν από τους Ρώσους πώς να οργανώνουν και να χτίζουν οχυρωμένες αμυντικές ζώνες», αναφέρει ο Yuriy Butusov
Η ουκρανική ηγεσία θα πρέπει να μάθει πώς να χτίζει αμυντικές γραμμές από τον ρωσικό στρατό, έγραψε στο Facebook ο Yuriy Butusov, αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας «Censor.net» και πρώην σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας.
Σημείωσε ότι οι σήραγγες του ρωσικού στρατού οδηγούν σε χώρους διαβίωσης όπου οι στρατιώτες τρώνε και ξεκουράζονται. Επιπλέον, μέσω αυτών μπορούν να μπουν απευθείας στη ζώνη μάχης, χωρίς τον κίνδυνο να βρεθούν κάτω από εχθρικά πυρά στην πορεία.
«Ο Πρόεδρος Zelensky, ο πρωθυπουργός Shmygal, ο Γενικός Διοικητής Zaluzhny και το Γενικό Επιτελείο μας θα πρέπει να μάθουν από τους Ρώσους πώς να οργανώνουν και να χτίζουν οχυρωμένες αμυντικές ζώνες», αναφέρει ο Yuriy Butusov.
Όπως έγραφε το γερμανικό περιοδικό Focus στις αρχές Νοεμβρίου, το ηθικό των Ουκρανών στρατιωτών και η εμπιστοσύνη τους στις αρχές υποχωρούν λόγω αποτυχιών στο μέτωπο.
Η ουκρανική αντεπίθεση συνεχίζεται εδώ και έξι μήνες, αλλά οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν σημειώσει καμία επιτυχία προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Όπως δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Putin, η «αντεπίθεση» απέτυχε.
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, όλο αυτό το διάστημα οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν περισσότερους από 125.000 ανθρώπους και 16.000 όπλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης