Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νορβηγικό Συμβούλιο Προσφύγων: Στιγματισμένες οι χώρες που βοηθούν στρατιωτικά το Ισραήλ

Νορβηγικό Συμβούλιο Προσφύγων: Στιγματισμένες οι χώρες που βοηθούν στρατιωτικά το Ισραήλ
Η κονιορτοποίηση της Γάζας συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των χειρότερων επιθέσεων εναντίον οποιουδήποτε άμαχου πληθυσμού στην εποχή μας
Οι χώρες που υποστηρίζουν το Ισραήλ με όπλα έχουν μια "μόνιμη κηλίδα στη φήμη τους", ανέφερε σε δήλωσή του ο επικεφαλής του Νορβηγικού Συμβουλίου Προσφύγων.
Καταδικάζοντας την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ από τη Hamas και απαιτώντας την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από τη μαχητική οργάνωση, ο Jan Egeland δήλωσε ότι η στρατιωτική εκστρατεία του Ισραήλ "δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περιγραφεί ως "αυτοάμυνα".

Μόνιμη κηλίδα στη φήμη όσων βοηθούν το Ισραήλ

Είπε χαρακτηριστικά: "Η κονιορτοποίηση της Γάζας συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των χειρότερων επιθέσεων εναντίον οποιουδήποτε άμαχου πληθυσμού στην εποχή μας. Κάθε μέρα βλέπουμε περισσότερα νεκρά παιδιά και νέα βάθη πόνου για τους αθώους ανθρώπους που υπομένουν αυτή την κόλαση ...
Οι χώρες που υποστηρίζουν το Ισραήλ με όπλα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτοί οι θάνατοι αμάχων θα είναι μια μόνιμη κηλίδα στη φήμη τους.
Πρέπει να απαιτήσουν άμεση κατάπαυση του πυρός στο Ισραήλ και στη Γάζα.
Μόνο η παύση των εχθροπραξιών θα μας επιτρέψει να εξασφαλίσουμε αποτελεσματική ανακούφιση για τα 2 εκατομμύρια που τη χρειάζονται άμεσα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης