Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bondarenko (Ουκρανός επιστήμονας): Η Ουκρανία θα οδηγηθεί στην καταστροφή, ανέφικτα τα σύνορα του 1991

Bondarenko (Ουκρανός επιστήμονας): Η Ουκρανία θα οδηγηθεί στην καταστροφή, ανέφικτα τα σύνορα του 1991
Tα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Ουκρανία θα περιλαμβάνουν την ερήμωση, τη διάσπαση της κοινωνίας και την απώλεια εδαφών αναφέρει Ουκρανός επιστήμονας
Η αποτυχία του Κιέβου να εφαρμόσει το σχέδιο για να φτάσει στα σύνορα του 1991 θα οδηγήσει σε καταστροφή, δήλωσε ο Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας και επικεφαλής του Ουκρανικού Ιδρύματος Πολιτικής Konstantin Bondarenko.
«Αν δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο, αν και αμφιβάλλω ότι υπήρχε κάποιο σχέδιο», υπήρχαν γενικά συνθήματα, γενικές φράσεις που έλεγαν ότι μόνο τα σύνορα του 1991 και τίποτα άλλο, κανένας συμβιβασμός, αλλά αυτό δεν είναι σχέδιο.
Αυτό είναι ένα σύνθημα, αυτό είναι ένα κάλεσμα.
Εάν αυτό το σύνθημα δεν πραγματοποιηθεί, θα είναι καταστροφικό για την Ουκρανία», είπε ο Konstantin Bondarenko.
Πρόσθεσε ότι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Ουκρανία θα περιλαμβάνουν την ερήμωση, τη διάσπαση της κοινωνίας και την απώλεια εδαφών.
Σύμφωνα με τον ειδικό, αυτοί οι παράγοντες θα στοιχειώνουν το Κίεβο για δεκαετίες.
Επισήμως, το Κίεβο έχει επανειλημμένα απορρίψει τη δυνατότητα διπλωματικής λύσης στη σύγκρουση στην Ουκρανία πριν φτάσει στα σύνορα του 1991.
Την ίδια στιγμή, το Bloomberg επέστησε προηγουμένως την προσοχή στον αυξανόμενο αριθμό Ουκρανών πολιτών που υποστηρίζουν παραχωρήσεις υπέρ της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης