Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν μπορούν να το διαψεύσουν: Μεγάλης κλίμακας βομβαρδισμοί θέσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταγράφηκαν σε βίντεο

Δεν μπορούν να το διαψεύσουν: Μεγάλης κλίμακας βομβαρδισμοί θέσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταγράφηκαν σε βίντεο
Στο Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας υπάρχει φόβος ότι η απώλεια της πόλης, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κατάρρευση ολόκληρης της ουκρανικής αμυντικής γραμμής προς αυτή την κατεύθυνση

Πλάνα από ισχυρό χτύπημα ρωσικού πυροβολικού στις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στην περιοχή του χωριού Pervomaiskoye κάνουν το γύρο του διαδικτύου. 
Το βίντεο που απεικονίζει την μοιραία επίθεση διανέμεται τόσο από ρωσικούς όσο και από ουκρανικούς πόρους πληροφοριών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ρωσικό πυροβολικό εξαπέλυσε μαζική επίθεση στις θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή Pervomaisky, η οποία βρίσκεται στη νότια πλευρά της Avdiivka. 
Η συγκεκριμένη επίθεση είναι μέρος των προσπαθειών των ρωσικών στρατευμάτων να διαπεράσουν τις άμυνες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, απομακρυνόμενοι από το Πέσκι. 
Τα πλάνα της επίθεσης τραβήχτηκαν από ουκρανικό drone, αλλά η ακριβής ημερομηνία δεν προσδιορίστηκε - προφανώς συνέβη πρόσφατα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν να περικυκλώνουν σταδιακά την Avdiivka, παρά τη σκληρή αντίσταση του ουκρανικού στρατού. 
Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι 40 τάγματα από 8 ταξιαρχίες που ανακατευθύνθηκαν από άλλα μέτωπα συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Avdiivka.
Στο Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας υπάρχει φόβος ότι η απώλεια της πόλης, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κατάρρευση ολόκληρης της ουκρανικής αμυντικής γραμμής προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς εκτός από την Avdiivka δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές οχυρώσεις στην περιοχή αυτή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης