Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η εναέρια βόμβα FAB-1500M54 τους διέλυσε: Χτύπημα ακριβείας σε θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταγράφηκε σε βίντεο

Η εναέρια βόμβα FAB-1500M54 τους διέλυσε: Χτύπημα ακριβείας σε θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταγράφηκε σε βίντεο
Το Su-34, ως βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής, είναι ικανό να μεταφέρει δύο τέτοιες βόμβες, γεγονός που του επιτρέπει να προκαλέσει σημαντική ζημιά στον εχθρό

Η ρωσική στρατιωτική αεροπορία πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή υψηλής ακρίβειας στην περιοχή της Kherson χρησιμοποιώντας την εναέρια βόμβα FAB-1500M54.
Το αντίστοιχο βίντεο δημοσίευσε ο διάσημος Ρώσος μπλόγκερ Ilya Tumanov, περισσότερο γνωστός ως FighterBomber.
Η ανάρτηση του blogger αναφέρει ότι το πλήρωμα Su-34 χρησιμοποίησε μια βόμβα FAB-1500M54 για το χτύπημα, προφανώς εξοπλισμένη με μια καθολική μονάδα σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται στο δημοσίευμα, το υλικό γυρίστηκε πριν από αρκετούς μήνες, αλλά καταδεικνύει ξεκάθαρα την αποτελεσματικότητα και τις δυνατότητες αυτής της εναέριας βόμβας.
"Το πλήρωμα Su-34 στέλνει χαιρετισμούς στην κατεύθυνση της Χερσώνας με τη βοήθεια του FAB-1500M54 UMPC", - αναφέρεται στο μήνυμα στο βίντεο.
Το FAB-1500 έχει μια ισχυρή κεφαλή που περιέχει περίπου 700 κιλά εκρηκτικών. Αυτό το μοντέλο χαρακτηρίζεται από υψηλή ακρίβεια χτυπήματος, η οποία είναι 5 μέτρα, και μια ευρεία πληγείσα περιοχή που υπερβαίνει τα δύο τετραγωνικά χιλιόμετρα. Το Su-34, ως βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής, είναι ικανό να μεταφέρει δύο τέτοιες βόμβες, γεγονός που του επιτρέπει να προκαλέσει σημαντική ζημιά στον εχθρό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης