Τελευταία Νέα
Διεθνή

Manturov (Υπουργός Βιομηχανίας ΗΠΑ): Μη φιλικές χώρες διεξάγουν βιομηχανική κατασκοπεία κατά της Ρωσίας

Manturov (Υπουργός Βιομηχανίας ΗΠΑ): Μη φιλικές χώρες διεξάγουν βιομηχανική κατασκοπεία κατά της Ρωσίας
Πρόκειται για ένα ενεργό ζωντανό κυνήγι όχι μόνο για πολλά υποσχόμενες εξελίξεις, δεδομένα και παραμέτρους των όπλων μας, αλλά και για τους ειδικούς μας, που είναι ιδιαίτερα πολύτιμοι
Οι μη φιλικές χώρες πραγματοποιούν βιομηχανική κατασκοπεία κατά της Ρωσίας: κυνηγούν τις εξελίξεις μας, τις παραμέτρους των όπλων μας, καθώς και πολύτιμο προσωπικό, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επικεφαλής του υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Denis Manturov σε συνέντευξή του στο RIA. Novosti.
"Αυτό ήταν πάντα, ανά πάσα στιγμή, είναι σήμερα, θα είναι αύριο. 
Δεν αφορά μόνο την κατασκοπεία, νομίζω ότι προσέξατε - τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η FSB απέτρεψε μια απόπειρα δολοφονίας σε έναν από τους επικεφαλής των επιχειρήσεων της αμυντικής βιομηχανίας», είπε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη βιομηχανική κατασκοπεία από πλευράς μη φιλικών χωρών.
Ως εκ τούτου, πρόκειται για ένα ενεργό ζωντανό κυνήγι όχι μόνο για πολλά υποσχόμενες εξελίξεις, δεδομένα και παραμέτρους των όπλων μας, αλλά και για τους ειδικούς μας, που είναι ιδιαίτερα πολύτιμοι», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης