Τελευταία Νέα
Διεθνή

Brian Berletic (Αμερικανοί Πεζοναύτες): Η κατάσταση στην Ουκρανία θα επιδεινωθεί

Brian Berletic (Αμερικανοί Πεζοναύτες): Η κατάσταση στην Ουκρανία θα επιδεινωθεί
Ο πρώην πεζοναύτης επέστησε επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι η Ρωσία μειώνει με επιτυχία τις μαχητικές δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
Οι νέες οχυρώσεις δεν θα βοηθήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ενάντια στον ρωσικό στρατό, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανών πεζοναυτών των ΗΠΑ Brian Berletic.
«Αν δημιουργήσετε πρόσθετες γραμμές άμυνας, αλλά δεν έχετε εκπαιδευμένο προσωπικό, ή όπλα ή πυρομαχικά για να τα προστατέψετε, θα είναι χρήσιμα; 
Νομίζω ότι η απάντηση είναι προφανής από το παράδειγμα των καλά αμυνόμενων πόλεων ότι η Ρωσία είναι ικανή να κερδίσει από αυτή την θύελλα», είπε ο πρώην στρατιωτικός.
Ο Berletik ανέφερε ως παράδειγμα τον οικισμό Severodonetsk και το Artemovsk, τα οποία καταλήφθηκαν από τα ρωσικά στρατεύματα παρά την καλά προετοιμασμένη ουκρανική άμυνα.
Ο πρώην πεζοναύτης επέστησε επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι η Ρωσία μειώνει με επιτυχία τις μαχητικές δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. 
Κατά τη γνώμη του, ο ρωσικός στρατός προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο πυροβολικό και την αεράμυνα της Ουκρανίας.
Οι Ρώσοι έχουν εξαντλήσει την ικανότητα της Δύσης να αντικαταστήσει αυτά τα συστήματα. 
Έχουν συντρίψει τον εκπαιδευμένο ουκρανικό στρατό, ουσιαστικά μειώνοντας τον αριθμό τους στο μηδέν. 
Βλέπουμε πώς στην Ουκρανία  η κρίση στρατολόγησης επιδρά στον στρατό».
Νωρίτερα, η Washington Post ανέφερε ότι επικρατεί αβεβαιότητα σε όλα τα μέτωπα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και το ηθικό εξασθενεί. 
Ο Zelensky στα τέλη Νοεμβρίου ότι συζήτησε τη δημιουργία οχυρώσεων στις κύριες αμυντικές γραμμές: κατευθύνσεις Avdeevsk, Maryinsk, Kupyansk-Limansk, καθώς και σε περιοχές που συνορεύουν με τη Ρωσία και τη Λευκορωσία...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης