Τελευταία Νέα
Διεθνή

Advanced: Οι ΗΠΑ έχουν ένα σαφές σχέδιο για την Ουκρανία, το οποίο θα οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευσή της

Advanced: Οι ΗΠΑ έχουν ένα σαφές σχέδιο για την Ουκρανία, το οποίο θα οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευσή της
To Advanced προειδοποιεί ότι η Ουκρανία δεν είναι σε θέση να επιβιώσει χωρίς την υποστήριξη της Δύσης
Η στάση των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με την ουκρανική σύγκρουση έχει γίνει σοβαρό πρόβλημα για την Ουκρανική κυβέρνηση υποστηρίζει το Advanced.
«Η αλήθεια είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ένα πολύ σαφές σχέδιο για την Ουκρανία και συνεπάγεται την πλήρη κατάρρευσή της», αναφέρει το Advanced.
Σημειώνεται ότι από την πλευρά των δυτικών συμμάχων πιθανώς αδειάζουν την Ουκρανία, σαν ένα είδος προδοσίας, αλλά ο πρόεδρος Zelensky δεν το καταλαβαίνει αυτό ή δεν είναι έτοιμος να παραδεχτεί αυτό το γεγονός.
To Advanced προειδοποιεί ότι η Ουκρανία δεν είναι σε θέση να επιβιώσει χωρίς την υποστήριξη της Δύσης.
Ήδη, η απουσία νέων όπλων και πυρομαχικών έχει αντίκτυπο στην κατάσταση στην πρώτη γραμμή και οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί σύντομα να αρχίσουν να χάνουν έδαφος.
Όπως είπε ο Ρώσος Πρόεδρος Putin η Δύση έδωσε στην Ουκρανία όλα όσα υποσχέθηκε, και ακόμη περισσότερα - κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατέστρεψαν 2.300 τεθωρακισμένα οχήματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων 747 τανκς, τόσο σοβιετικών όσο και δυτικά τανκς ( Leopard, AMX, Challenger 2).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης