Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ωμή παραδοχή: Οι ΗΠΑ ποτέ δεν είπαν ότι στόχος τους είναι η νίκη της Ουκρανίας

Ωμή παραδοχή: Οι ΗΠΑ ποτέ δεν είπαν ότι στόχος τους είναι η νίκη της Ουκρανίας
Σύντομα θα αναγκάσουν την Ουκρανία να διαπραγματευτεί λέει ο απόστρατος αρχηγός του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, Gary Tabach
Στην παραδοχή ότι οι ΗΠΑ ποτέ δεν είπαν ότι στόχος τους ήταν η νίκη της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας προχώρησε ο απόστρατος αρχηγός του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, Gary Tabach, ο οποίος υπογράμμισε πως σύντομα οι Ουκρανοί θα αναγκαστούν να πάνε σε διαπραγματεύσεις.
«Η κυβέρνηση Biden δεν είπε ποτέ ότι στόχος της ήταν η νίκη της Ουκρανίας, ούτε μια φορά.
Είπαν ότι στόχος τους ήταν η Ουκρανία να είναι ανεξάρτητη.
Αλλά ποτέ δεν μίλησαν για «νίκη», ποτέ δεν είπαν ότι πρέπει να πάρουν πίσω όλα τα εδάφη τους» υπογράμμισε ο Tabach μιλώντας στο κανάλι Politeka στο Youtube.
Σύμφωνα με τον Αμερικάνο απόστρατο αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, οι Ουκρανοί έχουν αποτύχει πλήρως στο διπλωματικό μέτωπο.
Όπως είπε, οι ενέργειες και οι δηλώσεις εκπροσώπων του Κιέβου οδήγησαν σε δυσαρέσκεια κράτη, όπως το Ισραήλ, η Πολωνία, η Ουγγαρία και η Γερμανία.
«Έως τα τέλη του επόμενου έτους, η Ουάσιγκτον θα φέρει το Κίεβο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» τόνισε ο Tabach, ο οποίος κάλεσε τους Ουκρανούς να προετοιμαστούν για την ήττα και να αναλογιστούν την εμπειρία κρατών, όπως το Αφγανιστάν και το Νότιο Βιετνάμ.
«Πιστέψτε με.
Κάποιες φορές δεν σε ρωτάνε.
Θα χάσετε, αυτό είναι όλο.
Κανείς δεν θέλει να τα παρατήσει.
Κανείς δεν θέλει να χάσει.
Αλλά έχει έρθει η στιγμή που δεν έχουν άλλη επιλογή» υποστήριξε ο απόστρατος αρχηγός του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης