Τελευταία Νέα
Διεθνή

Skrzypczak (Πολωνός στρατηγός): Στην επίθεση οι Ρώσοι, σπάνε τις ουκρανικές άμυνες

Skrzypczak (Πολωνός στρατηγός): Στην επίθεση οι Ρώσοι, σπάνε τις ουκρανικές άμυνες
Τα εδάφη που κερδίζουν, θα είναι δικά τους, δεν πρόκειται να επιστραφούν στην Ουκρανία λέει ο Πολωνός στρατηγός
Ο ρωσικός στρατός έχει περάσει στην επίθεση με στόχο να σπάσει τις ουκρανικές άμυνες και να νικήσει τους Ουκρανούς, οι οποίοι πλέον δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν παρά να υπερασπιστούν τον εαυτό τους λέει ο Πολωνός στρατηγός, Waldemar Skrzypczak.
Σε δηλώσεις του στην πολωνική εφημερίδα Wyborcza, ο Πολωνός στρατηγός αναφέρει πως τα εδάφη που περνούν στα χέρια των Ρώσων, δεν πρόκειται να επιστραφούν στην Ουκρανία.
«Από την αρχή της σύγκρουσης, οι Ρώσοι αύξησαν την παραγωγή πυρομαχικών, πυραύλων και αρμάτων μάχης τέσσερις έως πέντε φορές.
Από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ο ρωσικός στρατός λαμβάνει ποιοτικά νέο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται ενεργά στο πεδίο της μάχης.
Αυτό είναι που τους επιτρέπει να αυξάνουν το πλεονέκτημά τους» λέει ο Skrzypczak, αναφέροντας μάλιστα πως το πλεονέκτημα αυτό είναι τόσο μεγάλο που οι Ουκρανοί δεν έχουν πλέον παρά να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
«Δεν έχει πλέον να κάνει με τη διατήρηση των τακτικών στόχων με οποιοδήποτε κόστος.
Αλλά για τη διασφάλιση ότι η ουκρανική άμυνα δεν θα καταρρεύσει, ακόμη και στα βάθη της χώρας, έτσι ώστε οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να μπορούν να αποκρούσουν τη ρωσική επίθεση και να τους στερήσει το δυναμικό της επίθεσης του» επισημαίνει ο Πολωνός στρατηγός, τονίζοντας πως τα εδάφη που τώρα καταλαμβάνονται από τους Ρώσους δεν μπορούν να επιστραφούν στους Ουκρανούς..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης