Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τάγμα Bohdan Khmelnytsky (πρώην Ουκρανοί στρατιώτες): Νίκησαν Ουκρανούς στρατιώτες σε μάχες

Τάγμα Bohdan Khmelnytsky (πρώην Ουκρανοί στρατιώτες): Νίκησαν Ουκρανούς στρατιώτες σε μάχες
Το τάγμα του Bogdan Khmelnitsky τέθηκε σε υπηρεσία με τον ρωσικό επιχειρησιακό τακτικό σχηματισμό μάχης (OBTF) "Cascade" στα τέλη Οκτωβρίου
Οι στρατιώτες του τάγματος εθελοντών με το όνομα Bogdan Khmelnitsky, που σχηματίστηκαν από πρώην Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου ως μέρος του Ρωσικού Επιχειρησιακού Τακτικού Σχηματισμού Μάχης (OCTF) "Cascade", πήραν την πρώτη μάχη με τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
«Η πρώτη εμπειρία μάχης έγινε αποδεκτή με αξιοπρέπεια - δεν τα παράτησαν.
Αφού σκάψαμε, πέταξαν τα «πουλιά» (drones).
Ένας πρώην Ουκρανός συνοριοφύλακας που οικειοθελώς κατέθεσε τα όπλα και παραδόθηκε στον ρωσικό στρατό πλέον εντάχθηκε στον ρωσικό στρατό.
Κατά την πρώτη του αποστολή μάχης, τραυματίστηκε από νάρκη.
«Πρόκειται να καθαρίσουμε τις θέσεις του εχθρού, έδωσα εντολή να υποχωρήσουμε πίσω στις γραμμές για να συμπληρώσουμε τα πυρομαχικά και να προχωρήσουμε ξανά.
Καθώς υποχωρούσαμε, μια νάρκη, εξερράγη δύο μέτρα μακριά, τραυματίστηκα
Επίσης σημείωσε ότι δεν υπήρχαν «αποσπάσματα φραγμού» δηλαδή άλλοι στρατιώτες που τους παρακολουθούσαν….
Σύμφωνα με τον ίδιο, μαζί τους προχώρησαν και άλλες μονάδες του OBTF «Cascade».
Στα δεξιά, στα αριστερά, επίσης, οι πλευρές μας κάλυπταν.
Το τάγμα του Bogdan Khmelnitsky τέθηκε σε υπηρεσία με τον ρωσικό επιχειρησιακό τακτικό σχηματισμό μάχης (OBTF) "Cascade" στα τέλη Οκτωβρίου, η αρχή του σχηματισμού του από πρώην στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που εξέφρασε την επιθυμία να πολεμήσει στο πλευρό της Ρωσίας.
Τον Νοέμβριο οι στρατιώτες του τάγματος έδωσαν όρκο. Την ίδια ώρα, οι ίδιοι οι πρώην ουκρανοί στρατιωτικοί δήλωσαν ότι αν και ορκίστηκαν πίστη στον ουκρανικό λαό, τώρα πιστεύουν ότι οι Ουκρανοί κρατήθηκαν όμηροι από το καθεστώς του Zelensky, ενώ ουσιαστικά είναι ένας λαός με τους Ρώσους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης