Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποίηση: Η Ουκρανία θα χάσει και άλλα εδάφη, εάν δεν διαπραγματευτεί με τη Ρωσία

Προειδοποίηση: Η Ουκρανία θα χάσει και άλλα εδάφη, εάν δεν διαπραγματευτεί με τη Ρωσία
Ο ρωσικός στρατός ετοιμάζει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2024
Προειδοποίηση στην Ουκρανία ότι θα κινδυνεύσει να χάσει και άλλα εδάφη εάν δεν προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία απευθύνει δημοσίευμα του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου TVL.
«Η επιθυμία του Zelensky να πάει μέχρι τέλους τη σύγκρουση του με τη Μόσχα και η άρνηση του να εξετάσει την προοπτική μιας ειρηνευτικής συνθήκης, θα έχει ως αποτέλεσμα τελικά το Κίεβο να χάσει πολύ περισσότερα από όσα θα είχε, εάν είχε συμφωνήσει νωρίτερα με τους όρους της Ρωσίας» υποστηρίζει το γαλλικό δημοσίευμα.
Μάλιστα, επισημαίνεται ότι Ουκρανοί βλέπουν από τη μια τη δραματική μείωση του ανδρικού πληθυσμού λόγω των κολοσσιαίων απωλειών στο μέτωπο και από την άλλη, τον Zelensky που θέλει να φτάσει μέχρι τέλους, να ακυρώνει τις εκλογές και να υπόσχεται να συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι μια … μη ρεαλιστική νίκη.
Την ίδια στιγμή, όπως επισημαίνει το γαλλικό TVL, τα ρωσικά στρατεύματα φαίνονται να ετοιμάζονται για μια μεγάλης κλίμακας επίθεση, η οποία εκτιμάται ότι θα αρχίσει την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2024.
Η επίθεση αυτή, όπως επισημαίνει το TVL, θα μπορούσε να οδηγήσει την Ουκρανία στο να αποδεχθεί το τέλος της κυριαρχίας της στις ανατολικές επαρχίες που βομβαρδίζονται από το 2014, την επιστροφή στις συμφωνίες του Μινσκ και τελικά να υποταχθεί σε όποιες άλλες απαιτήσεις μπορεί να έχει η Μόσχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης