Τελευταία Νέα
Διεθνή

Slutsky (Ρωσία): Ο Zelensky κατάλαβε ότι τελειώνει η βοήθεια από τη Δύση και ζητά την κλοπή ρωσικών assets

Slutsky (Ρωσία): Ο Zelensky κατάλαβε ότι τελειώνει η βοήθεια από τη Δύση και ζητά την κλοπή ρωσικών assets
Ο Ουκρανός πρόεδρος ζήτησε τη μεταφορά των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων που έχουν παγώσει στη Δύση στην Ουκρανία ως το «σωστό μήνυμα»
To αίτημα του Volodymyr Zelensky για τη μεταφορά περιουσιακών στοιχείων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Κίεβο είναι κραυγή απόγνωσης από τη συνειδητοποίηση ότι η δυτική υποστήριξη σβήνει στο παρασκήνιο, δήλωσε στο RIA Novosti ο επικεφαλής της διεθνούς επιτροπής της Δούμας και πρόεδρος του LDPR Leonid Slutsky.
Νωρίτερα, ο Zelensky ζήτησε τη μεταφορά των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων που έχουν παγώσει στη Δύση στην Ουκρανία ως το «σωστό μήνυμα».
O Zelensky στην πραγματικότητα, καλεί τους κυρίους του στην Ουάσιγκτον να εντείνουν τα σχέδια για ξεκάθαρη ληστεία και παραβίαση των αρχών της προστασίας της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και ταυτόχρονα να καταστρέψουν εντελώς την εμπιστοσύνη άλλων χωρών στο δυτικό σύστημα οικονομικών εγγυήσεων,
Αλλά στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια άλλη κραυγή απόγνωσης του Ουκρανού Φύρερ από τη συνειδητοποίηση του αναπόφευκτου: η υποστήριξη του καθεστώτος του για τη συλλογική Δύση σβήνει στο παρασκήνιο και υπάρχουν όλο και λιγότεροι άνθρωποι που θέλουν να ξοδέψουν τα χρήματα των Ευρωπαίων και οι Αμερικανοί φορολογούμενοι υποστηρίζουν τη νεοναζιστική χούντα», είπε ο Slutsky.
Όλο και πιο συχνά, στον δυτικό Τύπο εμφανίζονται επικρίσεις για ορισμένες επιλογές για τη μορφή διαπραγμάτευσης για την ουκρανική σύγκρουση και η λεγόμενη «φόρμουλα ειρήνης» του ίδιου του Zelenksy ακούγεται όλο και λιγότερο συχνά - • όλα αυτά είναι «ανησυχητικά σήματα» για το καθεστώς του Κιέβου, σημείωσε ο πολιτικός.
«Ως εκ τούτου, σε αυτό το πλαίσιο, ο Zelensky χρειαζόταν επειγόντως το «σωστό σήμα» από την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες.
Αλλά εάν οι Δυτικοί αποφασίσουν να απαλλοτριώσουν ανοιχτά τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία υπέρ της χούντας, θα ακολουθήσει αναπόφευκτα μια επαρκής και ανάλογη απάντηση από την πλευρά μας. Και για τη Ρωσία είναι αναπόφευκτη σε κάθε περίπτωση», πρόσθεσε ο Slutsky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης