Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Ρωσικός στρατός έχει ετοιμάσει 462.000 στρατιώτες ετοιμοπόλεμους για την μεγάλη επίθεση

O Ρωσικός στρατός έχει ετοιμάσει 462.000 στρατιώτες ετοιμοπόλεμους για την μεγάλη επίθεση
Οι περισσότερες ρωσικές μονάδες στην Ουκρανία είναι επανδρωμένες μεταξύ 92% και 95% της προβλεπόμενης τελικής τους δύναμης
Η αναφερόμενη συγκέντρωση ολόκληρης της χερσαίας δύναμης του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία και οι συνεχιζόμενες προσπάθειες δημιουργίας ρωσικών δυνάμεων φαίνεται να επιτρέπουν στις ρωσικές δυνάμεις να πραγματοποιούν εναλλαγές ρουτίνας σε επιχειρησιακό επίπεδο στην Ουκρανία.
Ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Ουκρανικής Κύριας Διεύθυνσης Στρατιωτικών Πληροφοριών (GUR) Υποστράτηγος Vadym Skibitskyi δήλωσε στις 11 Ιανουαρίου ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν 462.000 στρατιώτες στην Ουκρανία και ότι αυτό αντιπροσωπεύει ολόκληρο το χερσαίο τμήμα του ρωσικού στρατού.
Ο Skibitskyi δήλωσε ότι οι περισσότερες ρωσικές μονάδες στην Ουκρανία είναι επανδρωμένες μεταξύ 92% και 95% της προβλεπόμενης τελικής τους δύναμης και ότι το μέγεθος της ρωσικής ομάδας στην Ουκρανία επιτρέπει στις ρωσικές δυνάμεις να πραγματοποιούν περιστροφές σε όλο το θέατρο του πολέμου.
Ο Skibitskyi δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρουν μονάδες που βρίσκονται στο 50% ή λιγότερο της προβλεπόμενης τελικής τους δύναμης στις πίσω περιοχές και τις επιστρέφουν στο μέτωπο μετά την ανάκτηση και την αναπλήρωση.
Ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας δήλωσε στις 11 Ιανουαρίου ότι ο ρωσικός στρατός αναπλήρωσε επιτυχώς τις ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία μέσω μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας κινητοποίησης δημιουργώντας 500.000 νέους στρατιώτες το 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης