Τελευταία Νέα
Διεθνή

Responsible Statecraft: Η Δύση δεν μπορεί να πιέσει την Ρωσία, καλύτερα η Ουκρανία να δεχθεί συνθηκολόγηση

Responsible Statecraft: Η Δύση δεν μπορεί να πιέσει την Ρωσία, καλύτερα η Ουκρανία να δεχθεί συνθηκολόγηση
O χρόνος δεν είναι με το μέρος του Κιέβου, είτε στρατιωτικά είτε οικονομικά
Η Δύση δεν θα μπορέσει να αναγκάσει τη Ρωσία να αποδεχθεί την ειρήνη με τους όρους της Ουκρανίας, επομένως η Ουκρανία είναι καλύτερα να συνάψει συμφωνία με τη Ρωσία, τώρα γιατί αργότερα η κατάσταση μπορεί να είναι χειρότερη, γράφει το Responsible Statecraft.
«Υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες η Δύση να μπορέσει να ξεπεράσει τη Ρωσία και να την αναγκάσει να δεχτεί ειρήνη με τους ουκρανικούς όρους.
Η συζήτηση στο Κογκρέσο για τη βοήθεια στην Ουκρανία αντανακλά νέες πραγματικότητες και είναι απίθανο να αλλάξει το σκηνικό»
Το Responsible Statecraft σημειώνει ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του Κιέβου, είτε στρατιωτικά είτε οικονομικά, και επομένως η θέση του σε οποιεσδήποτε μελλοντικές διαπραγματεύσεις μπορεί κάλλιστα να είναι πολύ χειρότερη από ότι είναι τώρα.
«Ο ρωσικός στρατός είναι τώρα πολύ καλύτερα εξοπλισμένος και πιο έμπειρος από ότι ήταν στην αρχή του πολέμου και οι δυτικές κυρώσεις τελικά δεν ακρωτηρίασαν την ρωσική οικονομία», επισήμανε το Responsible Statecraft.
Ο ηγέτης της δημοκρατικής πλειοψηφίας στη Γερουσία, δήλωσε ότι χωρίς την αμερικανική βοήθεια, μια «δραματική ανατροπή» υπέρ της Ρωσίας θα συμβεί εντός ενός μήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης