Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krivonos (απόστρατος Ουκρανός στρατηγός): Οι Ρώσοι προχωρούν στο Kupyansk – Στρατηγικό μέρος, θα μεταφέρουν δυνάμεις παντού

Krivonos (απόστρατος Ουκρανός στρατηγός): Οι Ρώσοι προχωρούν στο Kupyansk – Στρατηγικό μέρος, θα μεταφέρουν δυνάμεις παντού
Εάν χρειαστεί οι Ρώσοι μπορούν να καταλάβουν τον σιδηροδρομικό κόμβο του Kupyansk υποστήριξε ο Sergei Krivonos
Για προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στην κατεύθυνση του Kupyansk έκανε λόγο ο απόστρατος Ουκρανός στρατηγός, Sergei Krivonos, ο οποίος υπογράμμισε πως εάν χρειαστεί, οι Ρώσοι μπορούν να καταλάβουν τον σιδηροδρομικό αυτό κόμβο, μέσω του οποίου θα μπορούν να μεταφέρουν δυνάμεις σε όλο το μέτωπο.
«Το Kupyansk είναι το πιο επικίνδυνο μέρος.
Είναι ένας ισχυρός σιδηροδρομικός κόμβος, είναι ένας σταθμός που θα τους επιτρέψει στη συνέχεια να μεταφέρουν δυνάμεις και μέσα σε όλο το μέτωπο» ανέφερε ο Krivonos, επισημαίνοντας πως οι Ρώσοι έχουν τους πόρους για να πλήξουν την ουκρανική άμυνα.
Όπως είπε, χάρη στο πυροβολικό αλλά και στον τεράστιο αριθμό των drones που χρησιμοποιούν, οι Ρώσοι καταφέρνουν τακτικές επιτυχίες.
Ωστόσο, προειδοποίησε τον ουκρανικό στρατό πως δεν θα πρέπει να ξεχνά πως υπάρχουν απειλές και σε άλλες κατευθύνσεις καθώς οι Ρώσοι έχουν μάθει καλά πως να μεταφέρει γρήγορα τις δυνάμεις του από το ένα μέρος στο άλλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης