Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Τα ρωσικά στρατεύματα εάν καταλάβουν τον σιδηρόδρομο στον Kupyansk θα αλλάξουν το παιχνίδι

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Τα ρωσικά στρατεύματα εάν καταλάβουν τον σιδηρόδρομο στον Kupyansk θα αλλάξουν το παιχνίδι
Το Kupyansk είναι ένας ισχυρός σιδηροδρομικός σταθμός.
Τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν και, εάν χρειαστεί, μπορούν να αποκτήσουν τον έλεγχο του σιδηροδρομικού κόμβου προς την κατεύθυνση Kupyansk, δήλωσε ο Sergei Krivonos απόστρατος Ουκρανός στρατηγός.
Το Kupyansk – στην βόρεια Ουκρανία συνορεύει με το Kharkiv - είναι το πιο επικίνδυνο μέρος.
Το Kupyansk είναι ένας ισχυρός σιδηροδρομικός σταθμός. Επιπλέον, αυτός είναι ένας σταθμός που θα τους επιτρέψει στη συνέχεια να μεταφέρουν ήρεμα δυνάμεις και μέσα σε όλο το μέτωπο» προειδοποίησε.
Σύμφωνα με τον στρατηγό Sergei Krivonos, τα ρωσικά στρατεύματα διαθέτουν τους απαραίτητους πόρους και διερευνούν ενεργά την ουκρανική άμυνα.
Και χάρη στην κινητικότητα του πυροβολικού και ενός τεράστιου αριθμού drones, πετυχαίνουν ορισμένες τακτικές επιτυχίες, παραδέχτηκε ο Sergei Krivonos.
Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ο στρατηγός, δεν πρέπει να ξεχνάμε την απειλή προς άλλες κατευθύνσεις, γιατί ο ρωσικός στρατός έχει μάθει να μεταφέρει γρήγορα μονάδες από τη μια περιοχή στην άλλη.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, τις τελευταίες 24 ώρες, στην κατεύθυνση Kupyansk, μονάδες της Δυτικής Ομάδας Δυνάμεων απέκρουσαν επίθεση από ομάδες εφόδου της 95ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του χωριού του Terny στην περιοχή του Kharkiv.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης