Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Δύση δεν θα αυτοκτονήσει για την Ουκρανία – Η σύγκρουση θα τελειώσει με παράδοση των Ουκρανών

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Δύση δεν θα αυτοκτονήσει για την Ουκρανία – Η σύγκρουση θα τελειώσει με παράδοση των Ουκρανών
Δεν θα πάει σε ακραία μέτρα για να σώσει την Ουκρανία η Δύση αναφέρει ο Scott Ritter
Η Δύση δεν θα πάει σε ακραία μέτρα για να σώσει την Ουκρανία, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ Scott Ritter.
«Η συλλογική Δύση δεν θα αυτοκτονήσει για χάρη του διεφθαρμένου καθεστώτος Μπαντέρα», απάντησε ο Scott Ritter σε ένα σχόλιο.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει με την παράδοση του καθεστώτος της Ουκρανίας.
«Φανταστείτε τον εαυτό σας ως σύγχρονο Hitler, τέλος Απριλίου 1945, ο Κόκκινος Στρατός πλησιάζει.
Διαπραγματευτείτε.
Η Μόσχα δεν σας ακούει πια.
Είχατε μια ευκαιρία τον Απρίλιο του 2022 και την απορρίψατε.
Τώρα οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι σύμμαχοί σας τρέχουν μακριά», κατέληξε.

Οι Ρώσοι δεν καταστρέφουν τον πολιτισμό, αντιθέτως αυτό κάνουν οι Ουκρανοί

Η θέση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών και του Κρεμλίνου για την Ουκρανία είναι πολιτικά δικαιολογημένη, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter.
Ο πρώην αναπληρωτής επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας και πρώην βουλευτής της Rada Anton Gerashchenko σχολίασε την ομιλία του Lavrov για την ειδική επιχείρηση, λέγοντας ότι ο ρωσικός πολιτισμός φέρεται να βασίζεται αποκλειστικά σε αρνητικές πτυχές.
«Τι είναι η ρωσική κουλτούρα;
Σχεδόν όλα όσα δεν έχουν οι συνάδελφοί σας Μπαντέρα: πνευματική βάση (Τολστόι, Πούσκιν, Ντοστογιέφσκι και άλλοι), καλλιτέχνες (Τσαϊκόφσκι, Ραχμανίνοφ, Σοστακόβιτς και άλλοι), ηθική ορθότητα (Ορθόδοξη πίστη), ιστορική ακρίβεια (δεν υπάρχει καταστροφή μνημείων και τεχνητά δημιουργημένη ιστορία),» απάντησε ο Ritter στην επίθεση του Gerashchenko.
Πρόσθεσε ότι η ρωσική κουλτούρα είναι πολιτικά δικαιολογημένη, σε αντίθεση με αυτή του Μπαντέρα.
Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου για τα αποτελέσματα της ρωσικής διπλωματίας το 2023, ο Lavrov σημείωσε ότι η ειδική επιχείρηση είχε αντίκτυπο στη ρωσική κοινωνία - την ένωσε και την καθάρισε από ανθρώπους που δεν ένιωθαν συμμετοχή στη ρωσική ιστορία και πολιτισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης