Τελευταία Νέα
Διεθνή

Syrsky (Ουκρανός στρατηγός): Η κατάσταση στο Bakhmut και στο Seversk είναι πολύ κρίσιμη για τον Ουκρανικό στρατό

Syrsky (Ουκρανός στρατηγός): Η κατάσταση στο Bakhmut και στο Seversk είναι πολύ κρίσιμη για τον Ουκρανικό στρατό
Ο στρατηγός Alexander Syrsky, διοικητής των χερσαίων δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, επισκέφτηκε τις ταξιαρχίες στις κατευθύνσεις Seversk και Artemovsk της περιοχής του Donetsk
Ο διοικητής των χερσαίων δυνάμεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, συνταγματάρχης στρατηγός Alexander Syrsky, επισκέφθηκε τις ταξιαρχίες στις κατευθύνσεις Seversky και Bakhmut ή Artemovsky, ανέφερε το Ουκρανικό μέσο Obozrevatel.
«Ο στρατηγός Alexander Syrsky, διοικητής των χερσαίων δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, επισκέφτηκε τις ταξιαρχίες στις κατευθύνσεις Seversk και Artemovsk της περιοχής του Donetsk.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χαρακτήρισαν τεταμένη την κατάσταση στις περιοχές αυτές.
Αργότερα, ο Syrsky δημοσίευσε ένα μήνυμα στο κανάλι του στο Telegram στο οποίο αναγνώρισε επίσης προβλήματα σε αυτό το τμήμα της γραμμής επαφής.
«Η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά τεταμένη και χαρακτηρίζεται από την εντατική χρήση πυροβολικού, όλμων, επιθετικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών και επιχειρήσεων από τον εχθρό».
Στις 21 Ιανουαρίου 2024, ο διοικητής μιας ομάδας ειδικών δυνάμεων των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων ανέφερε ότι στρατιώτες της ρωσικής Νότιας Ομάδας Δυνάμεων πήραν πιο πλεονεκτικές θέσεις στο Bakhmut.
Πρόσφατα, ο Βρετανός εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης ανέφερε ότι ο αρχιστράτηγος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Valery Zaluzhny, και εκπρόσωποι του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας μετέβησαν επειγόντως στην περιοχή του Kharkiv λόγω των φόβων ότι οι Ρώσοι θα πάρουν τον έλεγχο της περιοχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης