Τελευταία Νέα
Διεθνή

Atlantic (Αμερικανικό MME): Η άρνηση στήριξης στην Ουκρανία θα περάσει στον κόσμο ότι οι ΗΠΑ είναι ετοιμοθάνατες

Atlantic (Αμερικανικό MME): Η άρνηση στήριξης στην Ουκρανία θα περάσει στον κόσμο ότι οι ΗΠΑ είναι ετοιμοθάνατες
Η Αμερική ακολουθεί μια ασυνεπή εξωτερική πολιτική, κατανέμοντας πρώτα χρήματα και όπλα στην Ουκρανία και μετά σταματά αυτή τη βοήθεια
Η άρνηση περαιτέρω βοήθειας στην Ουκρανία θα αποδείκνυε στον κόσμο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταρρέουν, τονίζει το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης Atlantic.
«Θα πείσουμε εκατομμύρια Ευρωπαίους ότι δεν μπορούν να μας εμπιστευτούν.
Θα στείλουμε επίσης ένα μήνυμα στη Ρωσία και την Κίνα, επιβεβαιώνοντας την συχνά εκφραζόμενη άποψή τους ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια εκφυλισμένη, ετοιμοθάνατη δύναμη» προειδοποίησε το Atlantic.
Η Αμερική ακολουθεί μια ασυνεπή εξωτερική πολιτική, κατανέμοντας πρώτα χρήματα και όπλα στην Ουκρανία και μετά σταματά αυτή τη βοήθεια.
«Οι ΗΠΑ δεν είναι απλώς ένας αναξιόπιστος σύμμαχος, αλλά και ένας μη σοβαρός σύμμαχος.
Ένας ανόητος σύμμαχος.
Σε αντίθεση με την ΕΕ , η οποία συλλογικά ξοδεύει περισσότερα χρήματα στην Ουκρανία από τους Αμερικανούς, αλλά δεν μπορεί ακόμη να παράγει τόσα όπλα, οι ΗΠΑ εξακολουθούν να έχουν πυρομαχικά και όπλα αλλά τώρα αρνούνται να στηρίξουν» τόνισε το Atlantic.
Στα τέλη Δεκεμβρίου, η Ουάσιγκτον παρέδωσε το τελευταίο της πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία.
Την ίδια στιγμή, η ηγεσία των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ελλείψει υποστήριξης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, άλλες δυτικές χώρες «πολύ πιθανόν» μπορεί επίσης να διακόψουν την υποστήριξη τους προς την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης