Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μακελειό στο Κάνσας – Ένας νεκρός και 21 τραυματίες από πυρά στην παρέλαση των πρωταθλητών του NFL

Μακελειό στο Κάνσας – Ένας νεκρός και 21 τραυματίες από πυρά στην παρέλαση των πρωταθλητών του NFL
Σύμφωνα με την αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Stacey Graves, συνελήφθησαν τρία άτομα για την επίθεση και τελούν υπό ανάκριση
Ένας νεκρός και 21 τραυματίες είναι ο απολογισμός της επίθεσης ενόπλου κατά του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο κέντρο του Κάνσας των ΗΠΑ προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση των νικητών της ομάδας Kansas City Chiefs που κατέκτησε πριν λίγες ημέρες το φετινό Super Bowl (τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου).
Από τους 21 τραυματίες, τουλάχιστον οι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη και οι πέντε σε σοβαρή κατάσταση.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι 11 από τους τραυματίες είναι παιδιά 6 με 15 ετών ετών.

Τρεις συλλήψεις υπόπτων

Σύμφωνα με την αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Stacey Graves, συνελήφθησαν τρία άτομα για την επίθεση και τελούν υπό ανάκριση ενώ υποστήριξε πως ότι είναι ενήμερη για τις πληροφορίες που θέλουν κάποιους πολίτες – οπαδοί των Kansas City Chiefs να συμμετείχαν στην καταδίωξη και στη σύλληψη των υπόπτων.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιο είναι το κίνητρο της επίθεσης. Ασφαλείς οι παίκτες

Ο δήμαρχος του Κάνσας Σίτι ενημέρωσε πως όλα τα μέλη της αποστολής των Kansas City Chiefs - συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών και λοιπού προσωπικού - είναι ασφαλή.
Σημειώνεται πως στην πόλη είχαν αναπτυχθεί τουλάχιστον 800 αστυνομικοί καθώς και πράκτορες του FBI αλλά και του τμήματος ATF που είναι αρμόδιο για θέματα αλκοόλ, καπνού, πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών. Οι πυροβολισμοί

Οι πυροβολισμοί καταγράφηκαν κοντά στον Σταθμό Union όπου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες πολίτες για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στην καθιερωμένη παρέλαση από το κέντρο της πόλης, μετά την κατάκτηση του Super Bowl.
Όπως αναφέρεται, τα πυρά καταγράφηκαν μετά το τέλος της παρέλασης, κοντά σε ένα γκαράζ δίπλα στον σταθμό Union.
Ακολούθησαν σκηνές πανικού με δεκάδες αστυνομικούς να τρέχουν στο σημείο και εκατοντάδες πολίτες να προσπαθούν να διαφύγουν από την περιοχή.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης