Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ruslan Bortnik (Ουκρανικό Ινστιτούτο): Η Δύση θα απαλλαγεί και θα συντρίψει... από τον Zelensky, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη νομιμότητά του

Ruslan Bortnik (Ουκρανικό Ινστιτούτο): Η Δύση θα απαλλαγεί και θα συντρίψει... από τον Zelensky, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη νομιμότητά του
Αν αποφασίσουν ποτέ ότι ο Zelensky δεν χρειάζεται πλέον, τότε θα συντρίψουν τον πρόεδρό μας με το ζήτημα της νομιμότητας
Η Δύση μπορεί να «συντρίψει» τον Zelensky μετά τη λήξη των επίσημων θητειών της προεδρίας του, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο διευθυντής του Ουκρανικού Ινστιτούτου Ανάλυσης και Διαχείρισης Πολιτικής Ruslan Bortnik.
«Εάν η Δύση αποφασίσει να συντρίψει τον Zelensky ή να τον παραμερίσει, τότε το θέμα της λήξης της προεδρικής θητείας σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του».
Σύμφωνα με τον ειδικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία μπορούν να προκαλέσουν διαμαρτυρίες από την ουκρανική αντιπολίτευση, να υπονομεύσουν τη διεθνή υποστήριξη στον Zelensky και να σταματήσουν τις συναντήσεις μαζί του.
«Αν αποφασίσουν ποτέ ότι ο Zelensky δεν χρειάζεται πλέον, τότε θα συντρίψουν τον πρόεδρό μας με το ζήτημα της νομιμότητας», κατέληξε ο Ruslan Bortnik.
Στην Ουκρανία, ο στρατιωτικός νόμος και η γενική επιστράτευση έχουν παραταθεί και ως εκ τούτου οι προεδρικές εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2024 δεν θα διεξαχθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης