Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νύχτα πυκνών επιθέσεων με drones από Ρωσία, Ουκρανία - Καταρρίφθηκαν τα περισσότερα

Νύχτα πυκνών επιθέσεων με drones από Ρωσία, Ουκρανία - Καταρρίφθηκαν τα περισσότερα
Η Ρωσία κατέρριψε drones πάνω από το Belgorod και τη Μαύρη Θάλασσα
Σχετικά Άρθρα
Νύχτα πυκνών επιθέσεων με drones και από την πλευρά της Ρωσίας προς την Ουκρανία και από την πλευρά των ουκρανικών δυνάμεων ενάντια στη Ρωσία, ήταν η νύχτα του Σαββάτου 24/2 προς Κυριακή 25/2, ημερομηνία  κατά την οποία συπληρώθηκαν δυο χρόνια από την έναρξη του πολέμου.
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι απώθησε εκ νέου ουκρανικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη διάρκεια της νύχτας.
Τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας εντόπισαν και κατέρριψαν δύο drones πάνω από την ρωσική περιφέρεια Belgorod, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, και άλλα τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σε ανάρτηση που έκανε στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας κατέρριψαν 16 από τα 18 επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας οι δυνάμεις της Ρωσίας, ανακοίνωσε η ουκρανική πολεμική αεροπορία.
Τα ρωσικά drones καταρρίφθηκαν πάνω από 8 περιφέρειες στην κεντρική, δυτική και νότια Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της περιφέρειας του Κιέβου, προσθέτει η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας σε ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης