Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρέσβης της Alibaba ο David Beckham, χορηγοί και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος UEFA

Πρέσβης της Alibaba ο David Beckham, χορηγοί και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος UEFA
Το AliExpress βοηθά τους φιλάθλους να έρθουν ακόμη πιο κοντά στο UEFA EURO 2024™ αυτό το καλοκαίρι
Ο αστέρας του ποδοσφαίρου David Beckham θα προωθήσει την Alibaba, ειδικά τη διεθνή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, την AliExpress.
Η AliExpress, η οποία δεν αποκάλυψε πόσα θα δώσει στον Beckham για να γίνει ο παγκόσμιος πρεσβευτής της μάρκας, ενώθηκε με αρκετές κινεζικές εταιρείες στη χορηγία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της UEFA που ξεκινά στα μέσα Ιουνίου.
«Η AliExpress επενδύει εκατομμύρια ευρώ σε εκπτώσεις, προσφορές και αφοσίωση κατά τη διάρκεια των αγώνων», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση, προσθέτοντας ότι οι προγραμματισμένες προσφορές περιλαμβάνουν την ευκαιρία για τους χρήστες της εφαρμογής AliExpress να κερδίσουν εισιτήρια για παιχνίδια.
«Το AliExpress βοηθά τους φιλάθλους να έρθουν ακόμη πιο κοντά στο UEFA EURO 2024™ αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντάς τους μεγάλα έπαθλα καθώς η δράση λαμβάνει χώρα στον αγωνιστικό χώρο», είπε ο Beckham στη μοναδική του δήλωση στο δελτίο τύπου.
Η εταιρεία του Beckham, DRJB Holdings, δήλωσε στην τελευταία διαθέσιμη κατάθεσή της ότι είχε έσοδα 72,6 εκατ. λίρες (92,5 εκατ. δολάρια) το 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης