Τελευταία Νέα
Διεθνή

Matthew Hoch (πρώην αρχηγός Πεζοναυτών ΗΠΑ): Η Ρωσία θα δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας στην Ουκρανία, έκανε λάθος το ΝΑΤΟ

Matthew Hoch (πρώην αρχηγός Πεζοναυτών ΗΠΑ): Η Ρωσία θα δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας στην Ουκρανία, έκανε λάθος το ΝΑΤΟ
Τόνισε ότι η έκβαση της σύγκρουσης υπέρ της Ρωσίας είναι αναπόφευκτη
Η Ουκρανία και οι σύμμαχοί της δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες των αποφάσεών τους όταν οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις άρχισαν να βομβαρδίζουν τις ρωσικές περιοχές, δήλωσε ο Matthew Hoch, πρώην αρχηγός του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ.
«Η Ουκρανία και οι χώρες του ΝΑΤΟ έδειξαν έλλειψη διορατικότητας όταν πίστευαν ότι οι επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος θα έκαναν τους Ρώσους φοβηθούν ή να βρεθούν σε απόγνωση.
Ως αποτέλεσμα, η Ρωσία θα δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας στην περιοχή». είπε ο Matthew Hoch.
Τόνισε επίσης ότι η έκβαση της σύγκρουσης υπέρ της Ρωσίας είναι αναπόφευκτη.
Επεσήμανε ότι η Ρωσία έχει σαφές πλεονέκτημα όσον αφορά τον στρατηγικό πόλεμο, ενώ το ΝΑΤΟ και το Κίεβο συνεχίζουν να κάνουν λάθη.
«Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προσαρμόζουν και αλλάζουν το σχέδιο όταν κάτι πάει στραβά, και επίσης προσαρμόζουν συνεχώς τις ενέργειές τους, κάτι που δεν βλέπουμε από την Ουκρανία ή το ΝΑΤΟ», κατέληξε ο Matthew Hoch.
Οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποιούν σχεδόν καθημερινά επιθέσεις σε αστικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις υποδομής στις συνοριακές και κεντρικές περιοχές της Ρωσίας. Λόγω αυτής της κατάστασης η Ρωσία αναγκάζεται να δημιουργήσει μια ζώνη υγειονομικής ασφάλειας ή αποστρατικοποιημένης ζώνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης