Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο βίντεο: Το χτύπημα ακριβείας των Ρώσων με 4 εναέριες βόμβες FAB-500 σε προπύργιο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Απίστευτο βίντεο: Το χτύπημα ακριβείας των Ρώσων με 4 εναέριες βόμβες FAB-500 σε προπύργιο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Ο έλεγχος του Liptsy καθιστά δυνατή την αποκοπή των γραμμών ανεφοδιασμού των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από τις βόρειες και δυτικές κατευθύνσεις.
Ένα εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφόρησε, δείχνει την ήττα ενός προπύργιου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (AFU) στην περιοχή του Kharkiv από την επίθεση της ρωσικής πλευράς από τέσσερις βόμβες FAB-500 με καθοδηγούμενες μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC).
Το βίντεο δείχνει μια σειρά από ακριβείς χτυπήματα που πραγματοποιούνται σε ένα στρατηγικά σημαντικό προπύργιο των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Liptsy, ένα χωριό του οποίου η πρόσβαση θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία των εχθροπραξιών στην περιοχή.
Η σημασία του έγκειται στο γεγονός ότι ο έλεγχος του Liptsy καθιστά δυνατή την αποκοπή των γραμμών ανεφοδιασμού των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από τις βόρειες και δυτικές κατευθύνσεις.
Επιπλέον, η κατάληψη του, ανοίγει τη δυνατότητα στα ρωσικά στρατεύματα, γνωστά ως ομάδα του Βορρά, να φτάσουν απευθείας στο Χάρκοβο, κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει σημαντικά την πορεία της σύγκρουσης. 

Δείτε το βίντεο:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης