Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Κίεβο άρχισε να επιτίθεται σε ρωσικό έδαφος με πυραύλους Storm Shadow

Το Κίεβο άρχισε να επιτίθεται σε ρωσικό έδαφος με πυραύλους Storm Shadow
Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πρώτη παραδοχή του Κιέβου ότι στρατιωτικά όπλα χρησιμοποιούνται ήδη για να χτυπήσουν το ρωσικό έδαφος
Το Κίεβο έχει επισήμως δηλώσει ότι χρησιμοποιεί ήδη την άδεια που χορηγήθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο για τη χρήση πυραύλων Storm Shadow για επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.
Ο σύμβουλος του Υπουργού Βιομηχανίας, επιβεβαίωσε ότι οι πύραυλοι είχαν δεχτεί επίθεση και ανακοίνωσε επίσης ότι η Ουκρανία αναπτύσσει τα δικά της όπλα μεγάλου βεληνεκούς.
Σύμφωνα με τον Yuriy Sak, οι πύραυλοι Storm Shadow, γνωστοί για την ακρίβεια και το βεληνεκές τους, έχουν γίνει σημαντικό συστατικό του οπλοστασίου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Χρησιμοποιούνται για να χτυπήσουν στρατηγικά σημαντικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος, γεγονός που ενισχύει σημαντικά τις μαχητικές δυνατότητες του ουκρανικού στρατού.
Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πρώτη παραδοχή του Κιέβου ότι στρατιωτικά όπλα χρησιμοποιούνται ήδη για να χτυπήσουν το ρωσικό έδαφος.
Να σημειωθεί ότι και η Γαλλία δεν υστερούσε σε σχέση με τη Μεγάλη Βρετανία. Ειδικότερα, στις εκθέσεις του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εμφανίζονται πληροφορίες για τις κατεδαφισμένες διορθωτικές βόμβες Hammer πάνω από τις παραμεθόριες περιοχές.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης