![Erdogan: Το πνεύμα του ΟΗΕ πέθανε στη Γάζα - Ο ισλαμικός κόσμος να αντιδράσει](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/f55d41a7f9ab78efc1a363d46b059e87_XL.jpg)
«Το Ισραήλ δεν είναι απειλή μόνο για τη Γάζα, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα»
«Ο ΟΗΕ δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε καν το ίδιο το προσωπικό του. Τι περιμένετε για να ενεργήσετε; Το πνεύμα των Ηνωμένων Εθνών πέθανε στη Γάζα», δήλωσε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του.
«Έχω μερικές λέξεις να πω από εδώ στον ισλαμικό κόσμο: τι περιμένετε για να πάρετε μια κοινή απόφαση; Ο Θεός θα σας θεωρήσει, θα μας θεωρήσει υπεύθυνους», δήλωσε, αναφέροντας μάλιστα ότι «το Ισραήλ δεν είναι απειλή μόνο για τη Γάζα, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα».
«Κανένα κράτος δεν βρίσκεται σε ασφάλεια όσο το Ισραήλ δεν συμμορφώνεται με το διεθνές δίκαιο και δεν αισθάνεται ότι δεσμεύεται από το διεθνές δίκαιο. Και αυτό αφορά επίσης την Τουρκία», συνέχισε.
«Το Ισραήλ και αυτοί που το υποστηρίζουν ελπίζουν ότι θα ξεχάσουμε αυτή τη γενοκτονία: αυτή η γενοκτονία δεν θα ξεχαστεί».
«Ο φόνος μωρών, παιδιών, οι επιθέσεις με στόχο νοσοκομεία, εκκλησίες, τζαμιά δεν πρόκειται να ξεχασθούν», ξεκαθάρισε.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών