Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξέσπαμα Trump: Άδικη η απόφαση – Άρρωστοι και φασίστες στη συμμορία Biden

Ξέσπαμα Trump: Άδικη η απόφαση – Άρρωστοι και φασίστες στη συμμορία Biden
«Είδατε τι συνέβη σε ορισμένους από τους μάρτυρες που ήταν με τη δική μας πλευρά, κυριολεκτικά τους σταύρωσαν»
Σχετικά Άρθρα
«Πολύ άδικη» χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστηρίου εναντίον του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, ενώ έκανε λόγο για «συμμορία» του Αμερικανού προέδρου Biden με «άρρωστους» και «φασίστες».
Ο Ρεπουμπλικάνος διαβεβαίωσε πως θα ασκήσει έφεση «σε αυτήν την απάτη», απευθυνόμενος σε πλήθος δημοσιογράφων και λιγοστούς υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ουρανοξύστη του για να τον ακούσουν, μία ημέρα μετά την ιστορική καταδίκη του.
Μίλησε με ένταση χωρίς να διαβάζει τη δήλωσή του, ενώ αναφέρθηκε και στη μετανάστευση: «Φτάνουν (οι μετανάστες) απ’ όλον τον κόσμο στη χώρα μας και εμείς έχουμε έναν πρόεδρο και μια συμμορία από φασίστες που δεν θέλουν να κάνουν τίποτα για το θέμα αυτό», είπε.
Έπειτα από έξι εβδομάδες καταθέσεων στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν, οι 12 ένορκοι τον έκριναν ένοχο και για τις 34 κατηγορίες που αντιμετώπιζε, για τα χρήματα που καταβλήθηκαν το 2016 στην πρώην πορνοστάρ Stormie Daniels προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της, καθώς εκείνη έλεγε ότι είχαν μια ερωτική επαφή πολλά χρόνια νωρίτερα, το 2006.
«Είδατε τι συνέβη σε ορισμένους από τους μάρτυρες που ήταν με τη δική μας πλευρά, κυριολεκτικά τους σταύρωσαν». Αν μπορούν να το κάνουν αυτό σε μένα, μπορούν να το κάνουν σε οποιονδήποτε», συνέχισε, χειροκροτούμενος από τους υποστηρικτές του», υπογράμμισε.
Ολοκλήρωσε τη δήλωσή του, που κράτησε 33 λεπτά, χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.
«Η αληθινή ετυμηγορία θα εκδοθεί στις 5 Νοεμβρίου, από τον αμερικανικό λαό», είχε δηλώσει χθες 30/5 ο Donald Trump, μετά την ανακοίνωση της απόφασης των ενόρκων. «Είμαι πολιτικός κρατούμενος», είπε στη συνέχεια, κάνοντας έκκληση για δωρεές στην προεκλογική εκστρατεία του.
Σύμφωνα με το επιτελείο του, συγκέντρωσε 34,8 εκατ. δολάρια μέσα σε λίγες ώρες, δηλαδή «σχεδόν τα διπλά από την πιο καλή ημέρα (για τις δωρεές) που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα».

Biden: Ο Trump απειλεί τη δημοκρατία μας

Ο Donald Trump «απειλεί τη δημοκρατία μας», υποστήριξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).
«Πρώτα αμφισβήτησε το εκλογικό σύστημά μας. Στη συνέχεια, αμφισβήτησε το δικαστικό σύστημά μας. Και τώρα μπορείτε να τον σταματήσετε», πρόσθεσε, παραπέμποντας τους followers του σε έναν ιστότοπο συλλογής δωρεών για την προεκλογική εκστρατεία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης