Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wolfgang Richter (Γερμανός Συνταγματάρχης): Μην επιτραπεί στην Ουκρανία να κλιμακώσει τον πόλεμο

Wolfgang Richter (Γερμανός Συνταγματάρχης): Μην επιτραπεί στην Ουκρανία να κλιμακώσει τον πόλεμο
Σύμφωνα με τον Wolfgang Richter, τα χτυπήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο ρωσικό έδαφος θα μπορούσαν να αναγκάσουν τη Ρωσία να αναλάβει αποφασιστική δράση, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τακτικών πυρηνικών όπλων
Η Δύση πρέπει να προειδοποιήσει την Ουκρανία να μην κλιμάκωση περαιτέρω την σύγκρουση, θα είναι απαράδεκτο να χτυπηθούν θέσεις σε ρωσικό έδαφος, δήλωσε ο Wolfgang Richter απόστρατος συνταγματάρχης της Γερμανικής Bundeswehr σε συνέντευξή του στο κανάλι Welt.
«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ένα σενάριο κλιμάκωσης αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Ουκρανοί πρέπει φυσικά να υπερασπιστούν μέτωπο».
Σύμφωνα με τον Wolfgang Richter, τα χτυπήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο ρωσικό έδαφος θα μπορούσαν να αναγκάσουν τη Ρωσία να αναλάβει αποφασιστική δράση, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τακτικών πυρηνικών όπλων.
«Μιλάμε για εκτόνωση μιας σπείρας κλιμάκωσης και πρέπει να δώσουμε μια σαφή προειδοποίηση στην Ουκρανία ότι αυτό δεν πρέπει να συμβεί», πρότεινε ο Wolfgang Richter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης