Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rasmussen (Στρατιωτικός αναλυτής): Οι ΗΠΑ κάνουν συνεχώς επικίνδυνες γκάφες στην Ουκρανία – Η Ρωσία θα επεκτείνει τη «ζώνη ασφαλείας»

Rasmussen (Στρατιωτικός αναλυτής): Οι ΗΠΑ κάνουν συνεχώς επικίνδυνες γκάφες στην Ουκρανία – Η Ρωσία θα επεκτείνει τη «ζώνη ασφαλείας»
Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής των ΗΠΑ συνεχίζουν να κάνουν γκάφες με ολοένα και πιο επικίνδυνες αποφάσεις που δυστυχώς πιθανότατα θα καταλήξουν σε μια άμεση σύγκρουση με χειρότερα αποτελέσματα προειδοποίησε ο Rasmussen
Η άδεια των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στο καθεστώς Zelensky να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα για να χτυπήσει τη Ρωσία δεν θα αποτρέψει την ήττα της Ουκρανίας στη σύγκρουση, αλλά θα αναγκάσει τη Ρωσία να επεκτείνει τη «ζώνη ασφαλείας» για να σταματήσει τις επιθέσεις στις συνοριακές της περιοχές, υποστήριξε ο Αμερικανός συνταγματάρχης και στρατιωτικός αναλυτής Earl Rasmussen.
«Αυτό δεν θα αλλάξει την τελική έκβαση της σύγκρουσης, την οποία η Ρωσία είναι προορισμένη να κερδίσει», είπε ο Rasmussen.
«Αυτό που θα καταφέρει είναι να αναγκάσει τη Ρωσία να επεκτείνει την ουδέτερη ζώνη που έχει συζητηθεί και να χτυπήσει δυνητικά άμεσα τις εγκαταστάσεις των ΗΠΑ και άλλων μελών του ΝΑΤΟ που υποστηρίζουν αυτές τις ενέργειες» σημείωσε.
«Είναι πιθανό ότι στην Ουκρανία είχε ήδη επιτραπεί κρυφά  να χτυπά στη Ρωσία ή δυτικές πληροφορίες πιθανότατα χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενα πλήγματα», είπε.
«Ναι, είναι μια κλιμάκωση και πιθανότατα η Ρωσία θα ανταπεξέλθει με κάποιο τρόπο», πρόσθεσε.
Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής των ΗΠΑ συνεχίζουν να κάνουν γκάφες με ολοένα και πιο επικίνδυνες αποφάσεις που δυστυχώς πιθανότατα θα καταλήξουν σε μια άμεση σύγκρουση με χειρότερα αποτελέσματα προειδοποίησε ο Rasmussen.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης