Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαβάστε λίγο… Putin - Ρωσία σε ΗΠΑ: Μην κάνετε λάθη που μπορεί να έχουν μοιραίες συνέπειες

Διαβάστε λίγο… Putin - Ρωσία σε ΗΠΑ: Μην κάνετε λάθη που μπορεί να έχουν μοιραίες συνέπειες
Για άγνωστους λόγους υποτιμούν τη σοβαρότητα της απάντησης που μπορεί να λάβουν είπε ο Ρώσος αναπληρωτής ΥΠΕΞ Sergei Ryabkov
Σαφή προειδοποίηση στις ΗΠΑ να μην κάνουν λάθη που μπορεί να έχουν μοιραίες συνέπειες απευθύνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Ryabkov, στον απόηχο της έγκρισης των ΗΠΑ προκειμένου οι Ουκρανοί να χρησιμοποιούν αμερικανικά όπλα για να πλήξουν στόχους στο έδαφος της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον Ryabkov, οι προσπάθειες των Ουκρανών να επιτεθούν στα συστήματα ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης της Ρωσίας θα αποτραπούν.
Όπως είπε, μια τέτοια κίνηση θα προκαλέσει μια ασύμμετρη απάντηση από τη Ρωσία.
«Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους Αμερικάνους ηγέτες να μην κάνουν λάθος εκτιμήσεις που θα μπορούσαν να έχουν μοιραίες συνέπειες.
Για άγνωστους λόγους, υποτιμούν τη σοβαρότητα της απάντησης που μπορεί να λάβουν» φέρεται να υποστήριξε ο Ryabkov, μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
«Προτρέπω αυτούς τους αξιωματούχους να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους, τον οποίο προφανώς ξοδεύουν σε κάποιο είδος βιντεοπαιχνιδιών, αν κρίνουμε από την ελαφρότητα της προσέγγισής τους, μελετώντας λεπτομερώς όσα ειπώθηκαν από τον Putin» υπογράμμισε ο Ryabkov.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin προειδοποίησε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ κινδυνεύουν με σοβαρή κλιμάκωση της σύγκρουσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης