Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Ρίχνει τους τόνους ο ναύαρχος Radakin - O Putin δεν θέλει πόλεμο με τη Δύση

Βρετανία: Ρίχνει τους τόνους ο ναύαρχος Radakin - O Putin δεν θέλει πόλεμο με τη Δύση
O αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Άμυνας προσπάθησε να δώσει έναν καθησυχαστικό τόνο ότι δεν επίκειται μια τρίτη παγκόσμια σύγκρουση
Ο Vladimir Putin δεν επιθυμεί άμεση σύγκρουση με το ΝΑΤΟ ή πυρηνικό πόλεμο, εκτίμησε ο επικεφαλής των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.
Ο ναύαρχος Sir Tony Radakin τόνισε επίσης ότι η Μόσχα και το Πεκίνο δεν διαθέτουν τη στρατιωτική «επάρκεια» για να νικήσουν το είδος του καταιγισμού μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραύλων που κατέστρεψαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους τον Απρίλιο, όταν το Ιράν επιχείρησε να επιτεθεί στο Ισραήλ.

Ρίχνει τους τόνους

Σε συνέντευξή του με αφορμή την 80ή επέτειο της απόβασης της D-Day του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Άμυνας προσπάθησε να δώσει έναν καθησυχαστικό τόνο ότι δεν επίκειται μια τρίτη παγκόσμια σύγκρουση, προειδοποιώντας κατά της χρήσης «χαλαρής γλώσσας».
Αντιθέτως, είπε ότι τα πράγματα έχουν απλώς γίνει «λίγο πιο επικίνδυνα».
Ωστόσο, ο ναύαρχος Radakin δήλωσε ότι πιστεύει πως το βρετανικό κοινό θα ανταποκριθεί και πάλι στην πρόκληση, εάν ποτέ υπάρξει άλλη μια υπαρξιακή απειλή, όπως αυτή που κάποτε αποτελούσε η ναζιστική Γερμανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης