Τελευταία Νέα
Διεθνή

Olga Buzova: Βγήκε ημίγυμνη να τραγουδήσει και την κυνηγά η Αστυνομία – Σφοδρές αντιδράσεις από τους Μουσουλμάνους της Ρωσίας

Olga Buzova: Βγήκε ημίγυμνη να τραγουδήσει και την κυνηγά η Αστυνομία – Σφοδρές αντιδράσεις από τους Μουσουλμάνους της Ρωσίας
Αντιδράσεις για την στυλιστική επιλογή της τραγουδίστριας 
Σχετικά Άρθρα

Οι ρωσικές αρχές επιβολής του νόμου θα ερευνήσουν την ποπ σταρ Olga Buzova επειδή έπαιξε στην Ημέρα του Παιδιού με μια αποκαλυπτική στολή που προκάλεσε οργή μεταξύ των συντηρητικών προσωπικοτήτων, δήλωσαν οι ερευνητές τη Δευτέρα (3/6/2024).
Η Buzova ήταν μεταξύ των κορυφαίων στο VK Fest 2024, μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης VKontakte στη δημοκρατία της πρωτεύουσας της Μπασκορτοστάν, Ufa, το Σάββατο.
Ο περιφερειακός νομοθέτης Rustem Akhmadinurov είπε ότι οι αγανακτισμένοι κάτοικοι τον βομβάρδισαν με παράπονα για την εμφάνιση της ποπ σταρ με ένα αποκαλυπτικό δερμάτινο κορμάκι κατά την παράστασή της στην εκδήλωση.
Σε σχόλια στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Podyom, ισχυρίστηκε ότι το ντύσιμό της ήταν «άτοπο» στην περιοχή με την πλειοψηφία των Μουσουλμάνων της Ρωσίας, καθώς και την 1η Ιουνίου, όταν η Ρωσία γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα για την Προστασία των Παιδιών.
«Νομίζω ότι η εμφάνισή της ήταν πολύ ακατάλληλη, προκλητική και χωρίς κατανόηση των παραδόσεων της περιοχής όπου εμφανίζει», είπε ο Akhmadinurov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης