Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βίντεο-σοκ: Βουλευτής του Εκουαδόρ δολοφονείται μέσα σε τσίρκο γεμάτο με παιδιά μαζί με την σύζυγό του

Βίντεο-σοκ: Βουλευτής του Εκουαδόρ δολοφονείται μέσα σε τσίρκο γεμάτο με παιδιά μαζί με την σύζυγό του
Από τα πυρά των αγνώστων, εκτός του Nieto, έπεσε νεκρή η σύζυγός του αλλά και άλλο ένα άτομο ενώ ένας δημοσιογράφος τραυματίστηκε

Σοκ προκαλούν τα βίντεο από την δολοφονία από πυρά αγνώστων του 34χρονου βουλευτή Nieto στον Ισημερινό λίγα λεπτά μετά από συνέντευξη που έδωσε σε τσίρκο γεμάτο παιδιά.
Από τα πυρά των αγνώστων, εκτός του Nieto, έπεσε νεκρή η σύζυγός του αλλά και άλλο ένα άτομο ενώ ένας δημοσιογράφος τραυματίστηκε.
Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media φαίνονται παιδιά να μπαίνουν μέσα στο τσίρκο όταν ξαφνικά ακούγονται αρκετοί πυροβολισμοί και ουρλιαχτά.


Η δημοσιογράφος, μάλιστα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια ενώ προσπαθούσε και η ίδια να προστατευτεί: «Χρειάζομαι βοήθεια, ένα ασθενοφόρο, με πυροβόλησαν στο χέρι».


Ο Nieto ήταν γνωστός στον Ισημερινό με το παρατσούκλι Rescate (μτφ. σωτηρία στα ισπανικά) καθώς είχε προσφέρει βοήθεια σε αρκετά άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων ναρκομανείς.
Λίγα λεπτά πριν να πέσει νεκρός ο Νιέτο έλεγε σε δημοσιογράφους για την εκδήλωση ότι «είναι μια μεγάλη επιτυχία, είμαστε γεμάτοι για τρεις ημέρες».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης