Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kristoffersen (Νορβηγός Υπουργός Άμυνας): Έχουμε ένα παράθυρο 3 ετών πριν η Ρωσία κάνει την κίνηση της….

Kristoffersen (Νορβηγός Υπουργός Άμυνας): Έχουμε ένα παράθυρο 3 ετών πριν η Ρωσία κάνει την κίνηση της….
Το Bloomberg ανέφερε στις 3 Ιουνίου ότι ο Νορβηγός υπουργός Άμυνας Eirik Kristoffersen δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ έχει ένα παράθυρο δύο έως τριών ετών για να ανοικοδομήσει τις δυνάμεις και τα αποθέματά του προτού η Ρωσία ξαναχτίσει τη δική της ικανότητα να διεξάγει μια συμβατική επίθεση, πιθανώς κατά του ΝΑΤΟ
Η Ρωσία διεξάγει εκστρατεία υβριδικού πολέμου ευρείας κλίμακας που στοχεύει κράτη του ΝΑΤΟ παράλληλα με τις ρωσικές προσπάθειες να ενισχύσει τις συμβατικές στρατιωτικές της ικανότητες προετοιμάζοντας μια πιθανή σύγκρουση με το ΝΑΤΟ… υποστηρίζει υστερικά η Δύση.
Το Bloomberg ανέφερε στις 3 Ιουνίου ότι ο Νορβηγός υπουργός Άμυνας Eirik Kristoffersen δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ έχει ένα παράθυρο δύο έως τριών ετών για να ανοικοδομήσει τις δυνάμεις και τα αποθέματά του προτού η Ρωσία ξαναχτίσει τη δική της ικανότητα να διεξάγει μια συμβατική επίθεση, πιθανώς κατά του ΝΑΤΟ.
Ο Kristoffersen δήλωσε ότι αυτό το επιταχυνόμενο χρονικό πλαίσιο οφείλεται στην τρέχουσα παραγωγή υψηλής αμυντικής βιομηχανικής βάσης (DIB) της Ρωσίας.
Δυτικοί αξιωματούχοι συνεχίζουν επίσης να υπογραμμίζουν την τρέχουσα εμπλοκή της Ρωσίας σε δραστηριότητες υβριδικού πολέμου σε όλη την Ευρώπη.
Οι Financial Times ανέφεραν στις 4 Ιουνίου ότι οι δυτικές κυβερνήσεις προσπαθούν να διαμορφώσουν μια απάντηση στις απόπειρες δολιοφθοράς που υποστηρίζονται από τη Ρωσία σε στρατιωτικές βάσεις και μη στρατιωτικές υποδομές στην Ευρώπη.
Οι Financial Times ανέφεραν ότι ένας απροσδιόριστος δυτικός σύμβουλος άμυνας δήλωσε ότι η Ρωσία έχει ένα "υψηλά ανεπτυγμένο λεξικό" για υβριδικό πόλεμο, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών και ψυχολογικών επιχειρήσεων και δολιοφθορών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης