Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peaky Blinders - Το Netflix το επιβεβαίωσε: Ο Cillian Murphy επιστρέφει ως Thomas Shelby

Peaky Blinders - Το Netflix το επιβεβαίωσε: Ο Cillian Murphy επιστρέφει ως Thomas Shelby
Το σενάριο είναι έτοιμο και το Netflix φρόντισε να ενημερώσει το κοινό που περίμενε τη μεγάλη επιστροφή με μία ανάρτηση στο Χ
«Φαίνεται πως ο Thomas Shelby δεν είχε τελειώσει με μένα» είπε ο Cillian Murphy επιβεβαιώνοντας την ανάρτηση του Netflix ότι το Peaky Bliders επιστρέφει ως ταινία.
Το σενάριο είναι έτοιμο και το Netflix φρόντισε να ενημερώσει το κοινό που περίμενε τη μεγάλη επιστροφή με μία ανάρτηση στο Χ. Μία φωτογραφία από το σενάριο και η λεζάντα: Ο Τομ Σέλμπι επιστρέφει. Η ταινία Peaky Blinders με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy έρχεται στο Netflix.
«Φαίνεται πως ο Thomas Shelby δεν είχε τελειώσει με μένα. Είναι πολύ ευχάριστο που ξανασυνεργάζομαι με τον Στίβεν Νάιτ και τον Τομ Χάρπερ στην κινηματογραφική παραγωγή του Peaky Blinders. Αυτή η ταινία είναι για τους φανς».
Η ανακοίνωση έγινε το βράδυ της Τρίτης 4/6 ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές λεπτομέρειες που δεν έχουν διευκρινιστεί. Όπως ο ακριβής τίτλος της ταινίας ή ημερομηία κυκλοφορίας της, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ωστόσο αυτό που είναι γνωστό είναι ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο 2024.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης