Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Καταιγίδα»... 4.000.000 likes σε σχόλιο του Ronaldo για τον Mbappé - Τι του έγραψε ο πρώην άσσος της Real Madrid

«Καταιγίδα»... 4.000.000 likes σε σχόλιο του Ronaldo για τον Mbappé - Τι του έγραψε ο πρώην άσσος της Real Madrid
Ο «CR7» σχολίασε κάτω από το ποστ του Γάλλου «σταρ» και προκάλεσε φρενίτιδα στο Instagram
Ο Kylian Mbappé είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι - 15 φορές- Πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (4/6) τη συμφωνία των δύο πλευρών.
Ο διεθνής φορ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, γεγονός που θα τον κρατήσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έως το 2029 και θα κερδίζει 57,5 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα πριμ υπογραφής 100 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί σταδιακά σε πέντε χρόνια.
Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης των «μερένγκες». Σε αυτή ανέβασε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, όπου φοράει ζακέτα της Ρεάλ, ενώ σε μία από αυτές είναι μαζί με το ίνδαλμά του, τον Cristiano Ronaldo.
Ο «CR7» σχολίασε κάτω από το ποστ του Γάλλου «σταρ» και προκάλεσε φρενίτιδα στο Instagram. «Τώρα είναι η σειρά μου να σε δω, ενθουσιασμένος που θα σε δω να φωτίζεις το Μπερναμπέου... Hala Madrid», ανέφερε ο Cristiano Ronaldo, με το σχόλιο του να συγκεντρώνει σχεδόν 4.000.000 likes και πάνω από 82.000 σχόλια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης