Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Δύση ήθελε να διαλύσει τη Ρωσία σε 5 κομμάτια - Εκπαιδεύτηκε στη Γιουγκοσλαβία

Η Δύση ήθελε να διαλύσει τη Ρωσία σε 5 κομμάτια - Εκπαιδεύτηκε στη Γιουγκοσλαβία
Ο Vladimir Putin είναι ο εθνικός πλούτος της Ρωσίας και ολόκληρου του ρωσικού λαού είπε ο Mirolad Dodik ηγέτης των Σερβοβόσνιων
Η Δύση ήθελε να διαλύσει τη Ρωσία σε 5 κομμάτια αλλά ο πρόεδρος Putin αντιλήφθηκε το δυτικό σχέδιο και πρωτοστάτησε στον αγώνα για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας του.
Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ο Milorad Dodik, ο ηγέτης των Σερβοβόσνιων
«Πριν από 20 χρόνια, η Δύση εκπαιδεύτηκε στη Γιουγκοσλαβία, έτσι ώστε χρόνια αργότερα να κάνουν το ίδιο πράγμα στη Ρωσία.
Ήθελαν να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη Ρωσία, καταλαμβάνοντας πλήρως την Ουκρανία, για να διαιρέσουν τη Ρωσία σε επόμενα στάδια.
Έχουμε γνώση για την ύπαρξη αυτού του σχεδίου: να διαιρέσουν δηλαδή τη Ρωσία σε πέντε κομμάτια.
Έμαθαν να το κάνουν αυτό σε διάφορα σημεία του πλανήτη και τελικά ήρθαν και εδώ.
Πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να το κάνουν» υποστήριξε ο Dodik.
Όπως είπε, ο Putin αμέσως κατάλαβε όλες αυτές τις τάσεις και πρωτοστάτησε στον αγώνα για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων της Ρωσίας.
«Ως εκ τούτου, ο Vladimir Putin είναι ο εθνικός πλούτος της Ρωσίας και ολόκληρου του ρωσικού λαού.
Ο κύριος στόχος της Δύσης και της Ευρώπης, που δεν έχει κανέναν απολύτως πόρο, ούτε φυσικό αέριο, ούτε πετρέλαιο, ούτε σπάνια μέταλλα, ούτε ηγέτες, είναι να καταλάβει τους πόρους που κατέχει η Ρωσία» υπογράμμισε ο Dodik.
Σημειώνεται πως ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Henry Kissinger είχε… προβλέψει την πιθανή διαίρεση της Ρωσίας σε τρία μέρη: «στη δυτική Ρωσία, που θα μπορούσε να γίνει μέρος της Ευρώπης, στην ανατολική Ρωσία, η οποία θα απορροφούνταν από την Κίνα και στη μέση ένα κράτους που θα ήταν κάτι σαν το Ιράκ ή το Αφγανιστάν, γεμάτο ισλαμισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης