Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Δεν ήταν αυτό που νομίζεις»: Σάλος με την αποκάλυψη πως ο υψηλότερος καταρράκτης στην Κίνα τροφοδοτείται από… σωλήνα νερού

«Δεν ήταν αυτό που νομίζεις»: Σάλος με την αποκάλυψη πως ο υψηλότερος καταρράκτης στην Κίνα τροφοδοτείται από… σωλήνα νερού
Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του τουριστικού πάρκου Yuntai είπαν ότι έκαναν τη «μικρή βελτίωση» κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου, ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι το ταξίδι τους άξιζε τον κόπο, όπως αναφέρει το BBC

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που ανέβασε πεζοπόρος και δείχνει ότι ο ψηλότερος καταρράκτης της Κίνας τροφοδοτείται από… σωλήνα νερού. Συγκεκριμένα, ο άντρας ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τη ροή του νερού από τον καταρράκτη Yuntai -που χαρακτηρίζεται ως ο ψηλότερος αδιάκοπος καταρράκτης της Κίνας– να προέρχεται από έναν σωλήνα χτισμένο ψηλά στην επιφάνεια ενός βράχου.
Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 70.000 likes. Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του τουριστικού πάρκου Yuntai είπαν ότι έκαναν τη «μικρή βελτίωση» κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου, ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι το ταξίδι τους άξιζε τον κόπο, όπως αναφέρει το BBC.
«Ταλαιπωρήθηκα για να φτάσω στην πηγή του καταρράκτη Yuntai, μόνο και μόνο για να δω έναν σωλήνα», λέει η λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης «Farisvov».

Το θέμα της προέλευσης του καταρράκτη Yuntai άρχισε να γίνεται trend σε όλα τα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είχε περισσότερες από 14 εκατομμύρια προβολές στο Weibo και σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές στο Douyin, προκαλώντας τέτοιον σάλο που στάλθηκαν στελέχη της τοπικής κυβέρνησης στο πάρκο για να το ερευνήσουν.
Μάλιστα, οι αξιωματούχοι ζήτησαν από τους υπεύθυνους του πάρκου να πάρουν ένα μάθημα από το περιστατικό και να εξηγήσουν τις βελτιώσεις στους τουρίστες εκ των προτέρων, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.
Μετά τον σάλο στον λογαριασμό του πάρκου στα social media ανέβηκε μία απολογητική ανάρτηση γραμμένη στο πρώτο πρόσωπο η οποία ανέφερε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γνωριζόμασταν με αυτόν τον τρόπο. Ως εποχιακό τοπίο δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα είμαι στα καλύτερά μου κάθε φορά που έρχεστε να με δείτε. Έκανα μια μικρή βελτίωση την εποχή της ξηρασίας, μόνο και μόνο για να είμαι όμορφο όταν θα συναντούσα τους φίλους μου».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης