Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία σταμάτησε επίθεση ουκρανικών drones στη Βόρεια Οσετία…1.000 χιλιόμετρα μακριά από το μέτωπο

Η Ρωσία σταμάτησε επίθεση ουκρανικών drones στη Βόρεια Οσετία…1.000 χιλιόμετρα μακριά από το μέτωπο
Πρόκειται για την πρώτη επίθεση drones που στοχοθετεί τη Βόρεια Οσετία, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.000 χιλιομέτρων από την ουκρανική μεθόριο
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι απώθησε μία επίθεση ουκρανικών drones εναντίον ενός στρατιωτικού αεροδρομίου στη Βόρεια Οσετία, την πρώτη επίθεση εναντίον αυτής της περιοχής, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 1000 χιλιομέτρων από τα ουκρανικά σύνορα.
Μια πηγή των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού στο Κίεβο επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Ουκρανία ευθύνεται για την επίθεση.
«Τρία drones κατερρίφθησαν από τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στο Μοζντόκ», μια μεγάλη πόλη της Βόρειας Οσετίας, στον ρωσικό Καύκασο, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα drones προήλθαν από την πλευρά της Ουκρανίας», πρόσθεσαν.
Πρόκειται για την πρώτη επίθεση drones που στοχοθετεί τη Βόρεια Οσετία, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.000 χιλιομέτρων από την ουκρανική μεθόριο, μετά την έναρξη των ρωσικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022.
Στο Κίεβο, μια πηγή των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού επιβεβαίωσε ότι «η επίθεση στο αεροδρόμιο στη Βόρεια Οσετία είναι μια ειδική επιχείρηση των GUR», της υπηρεσίας πληροφοριών του ουκρανικού στρατού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης