Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jacques Baude (Ελβετός Συνταγματάρχης): Η Ρωσία πέτυχε τον στόχο της στην Ουκρανία - Οι Ρώσοι νίκησαν

Jacques Baude (Ελβετός Συνταγματάρχης): Η Ρωσία πέτυχε τον στόχο της στην Ουκρανία - Οι Ρώσοι νίκησαν
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, η ειδική επιχείρηση έδειξε ότι πλέον οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι δυτικοί σύμμαχοι δεν διαθέτουν πλέον πυρομαχικά και αντιαεροπορικούς πυραύλους
Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση οδήγησε στις πρώτες επιτυχίες της Ρωσίας, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης του ελβετικού Γενικού Επιτελείου Jacques Baude.
«Η Ρωσία, κατά τη γνώμη μου, πέτυχε τον στόχο της με αυτήν την ουκρανική σύγκρουση», είπε ο Jacques Baude.
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, η ειδική επιχείρηση έδειξε ότι πλέον οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι δυτικοί σύμμαχοι δεν διαθέτουν πλέον πυρομαχικά και αντιαεροπορικούς πυραύλους. Οτιδήποτε παράγουν μπορεί να καταστραφεί από τον ρωσικό στρατό, εξήγησε ο Jacques Baude.
«Τώρα η Ουκρανία βρίσκεται στο περιθώριο γιατί έχασε και η Δύση συνειδητοποίησε ότι όλα χάθηκαν στην Ουκρανία», κατέληξε ο Jacques Baude.
Στα τέλη Μαΐου 2024, ο υπουργός Άμυνας Andrei Belousov δήλωσε ότι η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 35.000 στρατιωτικούς και πάνω από 2.700 όπλα μόνο τον μήνα Μάιο του 2024.
Σημείωσε επίσης ότι τα δυτικά κράτη, προμηθεύοντας το Κίεβο με όπλα, μεταδίδοντας στοιχεία πληροφοριών και εκπαιδεύοντας Ουκρανούς στρατιώτες, κλιμακώνουν και παρατείνουν την ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης