Τελευταία Νέα
Διεθνή

Matthew Ho (Πεζοναύτες ΗΠΑ): Η Ουκρανία προφανώς δεν μπορεί να κερδίσει – Οι ΗΠΑ δεν θα την σώσουν από την ήττα

Matthew Ho (Πεζοναύτες ΗΠΑ): Η Ουκρανία προφανώς δεν μπορεί να κερδίσει – Οι ΗΠΑ δεν θα την σώσουν από την ήττα
"Οι Ουκρανοί δεν μπορούν προφανώς να νικήσουν με βάση τη σύγκριση των κλιμάκων που λαμβάνουμε υπόψη: δημογραφικά στοιχεία, βιομηχανία, το μέγεθος του μόνιμου στρατού, τα έσοδα της κυβέρνησης και ούτω καθεξής», σύμφωνα με τον Matthew Ho
Η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να κερδίσει τη σύγκρουση ακόμη και με συνεχείς ενέσεις χρημάτων από δυτικές χώρες, δήλωσε ο πρώην υπάλληλος του αμερικανικού υπουργείου άμυνας και πρώην πλοίαρχος του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Matthew Ho.
«Γιατί οι Ουκρανοί δεν μπορούν προφανώς να νικήσουν με βάση τη σύγκριση των κλιμάκων που λαμβάνουμε υπόψη: δημογραφικά στοιχεία, βιομηχανία, το μέγεθος του μόνιμου στρατού, τα έσοδα της κυβέρνησης και ούτω καθεξής».
Κατά τη γνώμη του Matthew Ho, αυτοί οι λόγοι εξηγούν γιατί αυτή η σύγκρουση είναι προφανώς χαμένη για την Ουκρανία.
«Δηλαδή, η ελπίδα είναι η εξής: εάν ρίχνουμε εκατό δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, δεν θα επιτρέψουμε σε αυτό το μπαλόνι να ξεφουσκώσει, αλλά είναι απίθανο πολλοί από εμάς να στοιχηματίσουμε ένα τόσο μεγάλο ποσό των προσωπικών μας κεφαλαίων για το γεγονός ότι αυτό το εγχείρημα θα στεφθεί με αποτυχία», κατέληξε ο Ho.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η δυτική στρατιωτική βοήθεια δεν προοιωνίζεται καλά για την Ουκρανία και απλώς παρατείνει τη σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης