Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέες σοβαρές απώλειες για τους Ουκρανούς: 225 νεκροί στρατιώτες σε μια ημέρα

Νέες σοβαρές απώλειες για τους Ουκρανούς: 225 νεκροί στρατιώτες σε μια ημέρα
Οι απώλειες των Ουκρανών είναι τρομακτικές και το καθεστώς Zelensky επιμένει να τους αποδεκατίζει, στέλνοντας τους στην κρεατομηχανή
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) έχασαν 225 στρατιωτικούς στην περιοχή ευθύνης της ομάδας του Βορρά μέσα σε μια μέρα σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Οι απώλειες των Ουκρανών είναι τρομακτικές και το καθεστώς Zelensky επιμένει να τους αποδεκατίζει, στέλνοντας τους στην κρεατομηχανή.
«Στρατεύματα του Βορρά νίκησαν το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό του 57ου μηχανοκίνητου πεζικού, της 42ης μηχανοκίνητης, 3ης ταξιαρχίας αρμάτων μάχης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, της 113ης, 125ης στρατιωτικής αμυντικής ταξιαρχίας στις περιοχές των οικισμών Volchansk, Veseloye, Goptovka, Radyanskre και Tikhoe.  Ενώ στην περιοχή Kharkiv απέκρουσαν επτά αντεπιθέσεις της 82ης Ταξιαρχίας Αεροπορικής Επιθέσεως, της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και του 416ου Τάγματος Πεζικού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων μια αυτοκινούμενη μονάδα πυροβολικού Akatsiya διαμετρήματος 152 χλστ., δύο οβίδες D-30 διαμετρήματος 122 χλστ. και δύο σταθμοί», ανέφερε σχετικά το υπουργείο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης