Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το πολιτικό φαινόμενο, Φειδίας Παναγιώτου, που άφησε άφωνη την Κύπρο - 24 ετών, γιος ιερέα, δεν έχει σπουδάσει - Εκατ. views

Το πολιτικό φαινόμενο, Φειδίας Παναγιώτου, που άφησε άφωνη την Κύπρο - 24 ετών, γιος ιερέα, δεν έχει σπουδάσει - Εκατ. views
Στο Youtube διατηρεί δύο λογαριασμούς, έναν πιο προσωπικό με πάνω από 2,5 εκατ. Εγγεγραμμένους χρήστες και έναν πιο επαγγελματικό με πάνω από 30.000 χρήστες

Η έκπληξη και η ικανοποίηση του Φειδία Παναγιώτου στην Κύπρο ήταν εμφανής στα βίντεο που ανέβαζε το βράδυ της Κυριακής στο TikTok, από τη γιορτή που διοργάνωσε στο κέντρο της Λευκωσίας, αφότου οι κάλπες του εξασφάλισαν μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Είναι 24 ετών, γιος ιερέα, δεν έχει κάνει σπουδές και ασχολείται με το Youtube και το TikTok, δηλώνοντας ότι είναι influencer.
Στο Youtube διατηρεί δύο λογαριασμούς, έναν πιο προσωπικό με πάνω από 2,5 εκατ. Εγγεγραμμένους χρήστες και έναν πιο επαγγελματικό με πάνω από 30.000 χρήστες.

Στο TikTok έχει επίσης δύο λογαριασμούς, με 1,3 εκατομμύρια και 165 χιλιάδες followers, ενώ στο Instagram έχει 237 χιλιάδες ακόλουθους.
Τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης καταγράφουν το φαινόμενο Φειδία.

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου κάνει λόγο για πολιτικό σεισμό από την εκλογική αναμέτρηση.
Η Καθημερινή της Κύπρου φιλοξενεί άρθρο με τίτλο η Κύπρος το κατώφλι της αντιπολιτικής, και αναφέρεται στους νικητές και τους ηττημένους της πιο παράδοξης, όπως τη χαρακτηρίζει, εκλογικής μάχης στην Ιστορία της Κύπρου.
Ο Πολίτης στο βασικό κείμενό του έχει τον τίτλο Tik – Tok: ο χρόνος τελειώνει για το πολιτικό σύστημα, μπορεί να κατηγορηθεί ο Φειδίας ως απολιτίκ;
Ενώ το sigmalive σημειώνει: O Φειδίας έπιασε πιο πολλές ψήφους από όσους οι υποψήφιοι στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Κύπρου.
Ο Φειδίας Παναγιώτου έγινε θέμα σε διεθνή μέσα ενημέρωσης στο παρελθόν ότι μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να αγκαλιάσει τον Ίλον Μασκ, και όταν χρησιμοποιούσε μέσα μεταφοράς σε Ινδία και Ιαπωνία χωρίς να πληρώνει εισιτήριο, κάτι για το οποίο απολογήθηκε στη συνέχεια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης