Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θρίλερ στο Μαλάουι - Το αεροσκάφος που μετέφερε τον αντιπρόεδρο εξαφανίστηκε από το ραντάρ

Θρίλερ στο Μαλάουι - Το αεροσκάφος που μετέφερε τον αντιπρόεδρο εξαφανίστηκε από το ραντάρ
Το αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας του Μαλάουι «βγήκε έξω από την εμβέλεια του ραντάρ» λίγο αφότου αναχώρησε από την πρωτεύουσα της χώρας
Το σήμα του αεροσκάφους που μετέφερε τον αντιπρόεδρο του Μαλάουι Saulos Chilima και άλλους εννέα έχει επιβάτες χαθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του προέδρου της χώρας.
Το αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας του Μαλάουι «βγήκε έξω από την εμβέλεια του ραντάρ» λίγο αφότου αναχώρησε από την πρωτεύουσα της χώρας, Λιλόνγκουε, τη Δευτέρα 10/6, μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο το γραφείο του προέδρου της χώρας.
Άμεσα ο πρόεδρος του Μαλάουι έδωσε εντολή για τη διενέργεια  επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, καθώς οι αξιωματούχοι της αεροπορίας δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με το αεροσκάφος.
Το υπό αναζήτηση αεροπλάνο, επρόκειτο να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Mzuzu, στα βόρεια της χώρας, λίγο μετά τις 10:00 τοπική ώρα.
Επιπλέον, κατόπιν της ενημέρωσής του για το περιστατικό, ο πρόεδρος της χώρας Lazarus Chakwera ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στις Μπαχάμες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης