Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Μας ενώνει ο πατριωτισμός – Όλη η Ρωσία στηρίζει τους στρατιώτες μας στο μέτωπο στην Ουκρανία

Putin: Μας ενώνει ο πατριωτισμός – Όλη η Ρωσία στηρίζει τους στρατιώτες μας στο μέτωπο στην Ουκρανία
Σε δύσκολες στιγμές για την χώρα μας ενώνει για άλλη μια φορά η ευθύνη για τη μοίρα της Πατρίδας είπε ο Putin
Στη ενότητα των Ρώσων και στον πατριωτισμό τους στις δύσκολες στιγμές της χώρας αναφέρθηκε ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin με αφορμή την Ημέρα της Ρωσίας.
«Σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας, μας ενώνει για άλλη μια φορά ο πατριωτισμός και η ευθύνη για τη μοίρα της Πατρίδας, οι οποίοι χρησιμεύουν ως στήριγμα για τους συμμετέχοντες στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
Ολόκληρη η χώρα μας, ο πολυεθνικός μας λαός στηρίζει τους ήρωες μας» επισήμανε ο Ρώσος πρόεδρος.
Όπως είπε η Ημέρα της Ρωσίας πρέπει να εορτάζεται ως σύμβολο του απαραβίαστου και της συνέχειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
«Αυτή είναι μια γιορτή προς τιμήν της πατρίδας μας.
Την γιορτάζουμε με σεβασμό για τη χώρα μας, με σεβασμό για την αιωνόβια ιστορία της, για τις εντολές των προγόνων μας, για τα επιτεύγματα και τις νίκες τους.
Η δόξα και η κυρίαρχη δύναμη της Αρχαίας Ρωσίας αναπτύχθηκε και ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων εποχών του βασιλείου της Μόσχας, της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και της Σοβιετικής Ένωσης.
Και όλα αυτά τα στάδια είναι ένα αδιάσπαστο σύνολο με τη σύγχρονη Ρωσία.
Ως εκ τούτου, θεωρώ απαραίτητο και ιστορικά σωστό να γιορτάζουμε την Ημέρα της Ρωσίας ως σύμβολο του αδιάρρηκτου της χιλιόχρονης πορείας της Πατρίδας μας.
Η ρωσική πολιτεία έχει περάσει από πολλές δύσκολες, ακόμη και τραγικές περιόδους.
Αλλά ο λαός μας ξεπέρασε πάντα όλες τις δυσκολίες, τα εμπόδια και τις αντιξοότητες, δημιούργησε και αύξησε το μεγαλείο της Πατρίδας» υποστήριξε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης