Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταιγίδα εκρήξεων στην Ουκρανία: Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Starokonstantinov δέχτηκε σφοδρή επίθεση - Η νέα τακτική των Ρώσων

Καταιγίδα εκρήξεων στην Ουκρανία: Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Starokonstantinov δέχτηκε σφοδρή επίθεση - Η νέα τακτική των Ρώσων
Πηγές αναφέρουν ισχυρές εκρήξεις στην περιοχή του στρατιωτικού αεροδρομίου
Σχετικά Άρθρα
Ο ρωσικός στρατός επικέντρωσε τις επιθέσεις του τα ξημερώματα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Starokonstantinov με την Ουκρανία να δέχεται καταιγισμό εκρήξεων.
Σύμφωνα με πηγές πληροφοριών της Ουκρανίας, σχεδόν όλα τα εκτοξευόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πύραυλοι κρουζ στόχευσαν σε αυτό το αεροδρόμιο, όπου αναμένεται να σταθμεύσουν τα μαχητικά F-16.
Η επίθεση ξεκίνησε αργά το βράδυ και διήρκεσε αρκετές ώρες.
Οι επιδρομές είχαν στόχο υποδομές αεροδρομίων, συμπεριλαμβανομένων διαδρόμων προσγείωσης, υπόστεγων και εγκαταστάσεων αποθήκευσης καυσίμων.
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή τις ζημιές, αλλά πηγές αναφέρουν ισχυρές εκρήξεις στην περιοχή του στρατιωτικού αεροδρομίου, αν και μόνο δορυφορικά δεδομένα θα μπορούν να αποσαφηνίσουν την κατάσταση με περισσότερες λεπτομέρειες.
Το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Starokonstantinov είναι στρατηγικής σημασίας για το Κίεβο.
Η ανάπτυξη μαχητικών F-16 σε αυτό το αεροδρόμιο θέλει να ενισχύσει την ουκρανική αεροπορία και θα παράσχει νέες δυνατότητες για την προστασία του εναέριου χώρου της χώρας.

www.bankingnew.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης